کد خبر:۴۹۸۶۵۶

عمو هوشنگ بعد از ۲۰ سال صاحب حمام شد+ عکس

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایوان گفت: حمام ندارند و با آب قابلمه آن هم در حیاط خانه به نظافت می‌پردازند، همسر عمو هوشنگ تعریف می‌کرد: در زمستان که امکان حمام کردن در حیاط نیست به خانه اقوام می‌رویم، از دست ما کلافه شده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، فاطمه مهدوی خورانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایلام امروز در جریان بازدید مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ایلام به فعالیت جهادگران این مرکز آموزش عالی در روستای چهل زرعی اشاره کرد و گفت: هدف ما ساختن سرویس بهداشتی شامل توالت و حمام برای خانواده ای بسیار مستضعف بود که این مهم در طول تعطیلات نوروز محقق شد.


وی ادامه داد: خانه عمو هوشنگ یکی از قدیمی ترین منازل این منطقه است که سقفش با الوار درست شده و هر لحظه امکان ریزش آن وجود دارد، سرپرست خانوار ۵۰ سال سن دارد و از ناحیه دست دچار معلولیت می باشد، شغل ایشان کارگری است و کمتر کسی از ایشان استفاده می کند؛ بنابراین تعداد روزهایی که در طول ماه به شغل کارگری مبادرت می ورزد به تعداد یک دست انگشت نمی رسد.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایوان به سه نفره بودن این خانواده اشاره کرد و ادامه داد: فقر مالی گُرد پیری و ناامیدی بر چهره این مردمان نشانده است، عمو هوشنگ تاکید کرد: گاه که هیچ چیزی در خانه نداریم دست گدایی دراز می کنم تا بیش از این شرمنده زن و بچه ام که هر شب با شکم گرسنه سر بر بالین می گذارند؛ نباشم، تنها مرتبه ای که در عمرمان یک شکم سیر غذا خورده ایم این روزها است که جهادگران با خودشان غذا می آورند.


خورانی ابراز کرد: پنجره های خانه شیشه ندارند، دیوارها کاهگلی هستند، هیچ وسیله گرمایشی و سرمایشی در خانه نیست، توالت در حال فرو ریختن می باشد و برای درب آن از پارچه استفاده می شود، حمام ندارند و با آب قابلمه آن هم در حیاط خانه به نظافت می پردازند، خانم خانه می گفت: در زمستان که امکان حمام کردن در حیاط نیست به خانه اقوام می رویم، از دست ما کلافه شده اند.


وی تاکید کرد: در حاشیه اردوهای جهائی که اسفندماه در چهل زرعی برگزار شد این منزل را شناسایی کردیم، بلافاصله برای خرید مصالح، آب گرم کن و لوازم مورد نیاز اقدام کردیم، همراه با همسر، پدر و پسرم کمر همت بستیم، چند نفر از دانشجویان جهادی نیز در این امر خیر سهیم شدند، عمو هوشنگ با عمر ۵۰ سال پس از ۲۰ سال زندگی مشترک صاحب سرویس بهداشتی شد، حتی لحظه تحویل سال نو نیز در حال تکمیل این طرح بودیم تا سرویس را کامل نکردیم آرام و قرار نداشتیم.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایوان به تهیه سبد کالا برای خانواده عمو هوشنگ اشاره کرد و گفت: درصدد تهیه یک اتاق برای تامین امنیت این خانواده هستیم، به شدت به بودجه برای تهیه مصالح نیاز داریم، دست یاری به سوی مسئولان، دانشجویان و رسانه ها دراز می کنیم، شاید فردا دیر باشد چرا که الوارهای ۵۰ ساله سقف، تحمل وزن خود را ندارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محزون
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۳
الهی بمیرم. نمیشه شماره حساب بدین تا ما هم جهاد کنیم؟
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳
تورو خدا خودت یبار گزارشو بخون ، بخون بعد بیا جواب منو بده
0
1
ناشناس
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰
مشکلش چیه؟ ای که دستت می رسد کاری بکن....
پربازدیدترین آخرین اخبار