کد خبر:۴۹۹۱۲۸
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان:

با برگزاری کارهای فرهنگی الگوی رفتاری حضرت زهرا(س) برای جوانان پیاده شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت: با برگزاری کارهای فرهنگی الگوی رفتاری حضرت زهرا(س) برای جوانان پیاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، فاطمه رفیعی روز گذشته در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت مقام زن که با حضور مدبران دانشگاهی در تالار حکمت دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها فضای دانشگاه را فضای نشاط و شادابی و آمیخته به عطر علم و دانش دانست و به معرفی شخصیت های حضرت زهرا (س) پرداخت.

 

وی با برشمردن برخی از ویژگی های شخصیتی حضرت فاطمه(س) گفت: رفتار ایشان به عنوان یک دختر، همسر و مادر را الگویی بسیار مناسب برای همه بانوان، مادران و همسران جامعه است.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان تصریح کرد: با برگزاری کارهای فرهنگی الگوی رفتاری حضرت زهرا(س) در عصر کنونی برای فرزندان و نسل جوان امروز پیاده کنیم.

 

رفیعی با اشاره به وظیفه متولیان عرصه فرهنگ و دانشگاه ها برای شناساندن این الگوها بر الگو سازی بدون نگاه جنسیتی تأکید کرد و آن حضرت را الگویی برای همه انسان ها اعم از مرد و زن دانست.

 

در این مراسم فاطمه کریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان ضمن خوش نوروز را حاصل ذوق ایرانیان دانست و مراسم دید و بازدید را یک سنت حسنه و دارای کارکرد اجتماعی مفید برشمرد.

 

وی گفت: دید و بازدید مقدمه ای بر بازنگری در رفتارها و خلقیات خود انسان  است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان گفت: سال ۹۵ سالی فاطمی است و باید بر الگو برداری از شخصیت حضرت فاطمه(س) تاکید زیادی داشته باشیم.

 

لازم به ذکر است، در این مراسم به کارکنان خانم دانشگاه گیلان به مناسبت روز مادر و هفته زن هدایای اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار