جبهه جهاني در برابر زياده‌خواهي‌هاي امپرياليسم پيروز خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۶۴
احمدي‌نژاد در مراسم استقبال رسمي در ونزوئلا:

جبهه جهاني در برابر زياده‌خواهي‌هاي امپرياليسم پيروز خواهد شد

رئيس جمهور در مراسم استقبال رسمي در ونزوئلا گفت: امروز ملت‌هاي ايران و ونزوئلا دو دوست و برادر هستند كه در سنگر واحدي در برابر ابرقدرتهاي استعماري قرار گرفته‌اند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري، محموداحمدي‌نژاد رئيس جمهور كشورمان طي سخنراني در مراسم استقبال رسمي با اظهار خوشحالي از حضور در كشور انقلابي ونزوئلا خاطرنشان كرد: با حضور در كنار برادر مؤمن، انقلابي و شجاع خودم جناب هوگو چاوز چنين احساس مي‌كنم كه در خانه خود و در بين برادران خود هستم.

رئيس‌جمهور با اشاره به ايستادگي ملت‌هاي ايران و ونزوئلا اظهار داشت: اين جبهه فراگير با ايمان و اميد به آينده و مستحكم از استقلال، آزادي و منافع ملت‌ها دفاع مي‌كند.

احمدي‌نژاد اضافه كرد: امروز تمام ملت‌هاي آمريكاي جنوبي با آگاهي و شجاعانه به دنبال بازيابي هويت و عزت و صيانت از منافع خودشان هستند و البته در نقاط گوناگون جهان نيز با بيداري به حركت افتاده‌اند و در اين ميان مردم ونزوئلا و رهبر شجاع اين كشور و ملت بزرگ ايران و رهبري انقلاب در كنار هم پيشاپيش انقلابيون قرار دارند.

رئيس‌جمهور، هوگو چاوز را يك انقلابي بزرگ توصيف كرد و گفت: بدون ترديد نقش ايشان در بيداري مجدد مردم آمريكاي لاتين نقشي ويژه و ستودني است.
رئيس‌جمهور با بيان اينكه امپرياليسم در حال افول و ملت‌ها در حال بيداري هستند، خاطرنشان كرد: آينده روشن متعلق به ملت‌هاي آزادي‌خواه و انقلابي در تمام نقاط جهان است و ما هميشه با اقتدار و هوشمندي در كنار هم براي رسيدن به قله‌هاي عزت و بزرگي خواهيم‌بود.

وي تصريح كرد: ما همگي راه نجات بشريت را راه پيامبران الهي و اجراي عدالت مي‌دانيم و اين راه را با قوت و قدرت ادامه خواهيم داد.

احمدي نژاد با اشاره به تفاوت رهبران آزادي‌خواه با ساير رهبران اظهار داشت: در آمريكاي لاتين آقاي هوگو چاوز به دنبال رفاه و آسايش ملت خود است و مدعيان آزادي و حقوق بشر در پي ايجاد و گسترش پايگاه‌هاي نظامي خود هستند و لابد اينان مي‌خواهند با تجهيزات نظامي براي مردم بهداشت و رفاه ايجاد كنند؛ اين تفاوت رهبران مردمي و مؤمن با رهبران خودخواه و ظالم از زمين تا آسمان است و سنت خدا بر اين است كه رهبران مؤمن و عدالت‌خواه پيروز شوند.

رئيس‌جمهور تصريح كرد: امروز دوران تسليحات نظامي به پايان رسيده و تأثيري در معادلات جهاني ندارد؛ ديگر كسي نمي‌تواند با سلاح، انديشه و ديدگاه خود را به ملت‌ها تحميل كند.

وي با بيان اينكه استفاده از زور يك منطق شكست خورده است گفت: ملت‌هاي آمريكاي جنوبي و ساير ملت‌ها و رهبران شجاع آن ديگر اجازه نخواهند داد كه دوران استعمار تكرار شود؛ زورگويان بيهوده پول خود را خرج مي‌كنند و جز آبروريزي نتيجه‌اي نخواهند داشت.

هوگو چاوز رئيس‌جمهور ونزوئلا نيز در سخناني ضمن خوش‌آمدگويي به دكتر احمدي‌نژاد و هيأت همراه اظهار داشت: مطمئن هستم حضور شما به عنوان كسي كه در مقابل امپرياليسم شجاعانه ايستادگي مي‌كند براي ملت ما روحيه انگيز است.

وي افزود: شما در مبارزات ضد امپرياليستي نمونه‌اي از استقامت شجاعت و ثبات قدم هستيد و در راه آزادي و عظمت ملت ايران به مانند گلادياتور حركت مي‌كنيد.
وي با بيان اينكه امروز تمام ملت هاي آمريكا لاتين بر عليه امپرياليسم به‌پا خاسته‌اند اظهار داشت: برزيل، بوليوي و ساير كشورهاي منطقه آن چيزي نيستند كه قبلا بوده‌اند و امروز اين كشورها با روي كار آمدن رهبراني انقلابي و شجاع به دنبال عزت و عظمت ملت خود هستند؛ حتي ونزوئلا كه تا چند سال پيش مستعمره آمريكا محسوب مي‌شد امروز آزاد است و فقط يك سرزمين آزاد مثل آمريكاي جنوبي مي‌تواند از شما پذيرايي كند.

هوگو چاوز خاطرنشان كرد: انقلاب ايران و مردم ونزوئلا فرزندان يك مبارزه و يك خدا هستند و مطمئن هستم پيامبران الهي از جمله مسيح و پيامبر اسلام راه روشني را پيش روي ملت ما قرار خواهند داد.

وي در ادامه با اشاره به ادعاي سران رژيم صهيونيستي مبني بر اينكه چاوز و احمدي‌نژاد به زودي از بين خواهند رفت تصريح كرد: رژيم صهيونيستي بازوي قاتل امپرياليسم آمريكا است و چنين رژيمي شما را متهم مي‌كند كه جنگ‌‌طلب هستيد در حالي كه خودشان هر روز مردم بي‌گناه را قتل‌عام مي‌كنند و من مطمئن هستم آن كسي كه ناپديد خواهد شد آمپرياليسم و بازوان آن است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار