به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، در حالی سفر مصطفی معین، وزیر علوم دو دولت کارگزاران و اصلاحات به اهواز از سوی دادستانی لغو شد که دلیل اصلی در کنسل کردن این برنامه، آن چیزی نیست که امروزه در فضای رسانه ای و مجازی به آن پرداخته می شود.
جهت تنویر افکار عمومی باید گفت که لغو این برنامه، عثمان کردن پوستری مجهول نبوده و نیست؛ بلکه اقدامات انتخاباتی پیش از موعد در طرفداری از لیستی خاص و استفاده از امکانات دولتی برخی از جریانات و تشکل های سیاسی دولت ساخته در استان بویژه مراکز آموزش عالی در جهت تحقق اهداف حزبی و جناحی خود است.
تشکلی که به زعم خود برای مشروعیت بخشی به جمهوریت نظام ایفای نقش می کند؛ در حالی که نمی داند و نمی فهمد که مشروعیت بخشی به این نظام اسلامی، الهی است نه استفاده از برخی چهره های افراطی و تندرو و مخالف نظام.
مهرداد محمدی، فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، در پاسخ به برنامه حضور معین در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، بیان داشت: برای پاسخ به این سئوال ابتدا باید شناخت کاملی از معین یا به عبارت بهتر جناح سیاسی که معین به آن وابسته است، داشته باشیم.
وی افزود: ما باید با جناح سیاسی اصلاحات که هشت سال سکاندار اجرایی کشور بوده است، کامل آشنا شویم تا بتوانیم تحلیلی مناسب از این برنامههای سیاسی که اکنون در کشور ارائه می دهند، داشته باشیم و گرنه نمی توانیم از دست ها و دسیسه های پشت پرده این نمایش ساختگی پی برد.
محمدی بیان داشت: در معرفی و شناخت چهره واقعی جریان اصلاحات آمریکایی می توان در یک کلمه گفت اصلاحات آمریکایی یعنی «بحران»؛ جریان اصلاحات برای کشور تا کنون چیزی بجز بحران به بار نیاورده است.
وی در ادامه به سرنوشت مدیران دولت اصلاحات و گرم گرفتن در آغوش ضد انقلاب اشاره کرد و گفت: در حدود 300 نفر از مدیران همین جریان سیاسی که عمدتا از سران و مسئولان اجرایی کشور در هشت سال دولت خاتمی بودهاند، الان در کشورهای آمریکا و انگلیس و اسرائیل در شبکههای جاسوسی آنها علیه نظام جمهوری اسلامی کار میکنند و این یک واقعیت تلخ اما صحیح ذات اصلاحات است.
فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به نقش اصلاح طلبان در فتنه امریکایی 88 در کشور گفت: اصلاحات همواره علیه مردم شوریده اند که نقش رئیس دولت اصلاحات که اکنون جز سران فتنه 88 است، در طغیان و لشکرکشی خیابانی در 88 غیرقابل انکار است.
وی ادامه داد:جریان کنونی اصلاحات در ایران بر خلاف ذات اصلاح گری به معنای واقعی کلمه دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده و هستند و بهترین مصداق آیات ابتدایی سوره بقره درباره منافقین است.
محمدی در ادامه به علت حضور مصطفی معین از لیدرهای فتنه 88 در دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشاره کرد و بیان داشت: معین هم از این جریان اصلاحات بوده و از این نوع اندیشه مستثنی نیست و اتفاقا از فعالین فتنه های 78 و 88 است که فیلم ها و سخنرانی های این فرد علیه نظام اسلامی و ولایت مطلقه فقیه و رهبری شاهدی خوب بر این مدعا است.
وی افزود: خواه یا ناخواه اصلاحات که اکنون دنبال احیای جریان سوخته خود است، باید حتما بدنه دانشجویی خود را ایجاد، تکمیل و تقویت کند که در کوتاه مدت میتوان اهدافی چون کمک به پیروزی جریان اصلاحات در انتخابات مجلس آینده که دور دوم آن در 10اردیبهشت برگزار می شود را متصور شد که بهترین راه سوء استفاده از تشکل های دانشجویی و بازگشایی ورود هنجار شکنان در دانشگاه و بحران سازی در دانشگاه هاست.
این دانشجویی سیاسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان داشت: اغتشاش در دانشگاه ها اهداف کوتاه مدتی است که فتنه گران دنبال می کنند؛ اما خطر بزرگ این است که این جریان در بلند مدت دنبال براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی و لیبرال کردن این نظام مقدس هستند.
وی تصریح کرد: دانشجویان فهیم و با بصیر در طول سالهای گذشته به ماهیت امریکایی برخی جریان های مفلوک پی بردند؛ اما جریان های مسموم و زاویه دار با انقلاب دنبال پله کردن دانشجو برای نیل به اهداف پلید خود در اشوب سازی دانشگاهی هستند.
محمدی ادامه داد: این جریان و متاسفانه برخی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز که همراه با این جریان هستند، برخلاف قوانین انتخاباتی کشور دانشگاه را به مسلخ گاه امیال سیاسی خود تبدیل کردند و این مسئولان دانشگاه که خواسته یا ناخواسته در پازل این جریانات معلوم الحال بازی می کنند، باید بدانند در حفظ آرامش دانشگاه مسئولیت دارند و نباید آرامش علمی دانشگاه را به پای یک فرد سابقه دار قربانی کنند.
وی با اشاره به ستاره دار کردن دانشجویان در دوران وزارت معین گفت: معین در دوران وزارت خود دانشجویان ستاره دار شدند و واقعا جای سئوال است کسی که دانشجویان را ستاره دار کرده است با چه رویی در دانشگاه حاضر می شود.
این دانشجوی فعال دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: فساد در دوران وزارت معین به شکل سازماندهی شده در دانشگاه ترویج داده شد و به ارزش های دینی حمله شد و مسئولان دانشگاه نباید فضای سالم دانشگاه را با این نوع دعوت ها لکه دار کنند.
این فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان داشت: مسئولانی که دنبال خوش خدمتی به فتنه گران هستند، از عاقبت برخی مسئولان دانشگاه های دیگر عبرت بگیرند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، بعد از محرز شدن غیر قانونی بودن حضور معین در دانشگاه با ورود دادستان اهواز این برنامه کنسل شد؛ اما جای سئوال اینجاست چرا عده ای بنام تشکل های دانشجویی دنبال آب ریختن در آسیاب دشمن هستند؟
آیا این تشکل های دولت ساخته بهتر نیست، بدانند که بصیرت مردم شریف استان خوزستان امروزه به حدی رسیده است که بتوانند به خوبی نقش حکومت اسلامی، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران را فهم کنند و با بصیرت مثال زدنی خود که در سالیان گذشته و ایام های خاص از خود نشان دادند و می دهند و خواهند داد، در پای صندوق های رای حاضر شوند.
آیا بهتر نیست که دیگر آقایان دست از این هوچی گری ها و دروغ ها بردارند و به خاطر تخلفات پی در پی خود، زمین و زمان را به هم نریزید و دیگران را متهم نکنند؟
آیا فرماندار و مجموعه ای فرمانداری اهواز که متاسفانه کارنامه درخشانی از خود در روز ۱۶ آذرماه ۹۴ بر جای نگذاشتند، به جای اینکه توپ را در زمین دانشگاه بیاندازند و محافظه کارانه عمل کنند، از خود حرکت و اقدام انقلابی در شان جمهوری اسلامی ایران نشان دهند؟
علی رضایی منش، فعال دانشجویی خوزستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: شرف جنبش های دانشجویی در استقلال و آزادی منشی است؛اما برخی تشکل های دولت ساخته سرسپرده جریان های سیاسی شدند و شرف جنبش های دانشجویی را لکه دار کردند.
وی افزود: تشکل دانشجویی که باید برای حریت و آزادی دانشجو و پیگیری مطالبات دانشجو گام بردارد، نسخه های دیکته شده روسیاهان سیاسی را پیاده می کند.
این فعال دانشجویی در ادامه به فعالیت تشکل پیرو خط امام در دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشاره کرد و بیان داشت: این تشکل مثل خیلی از تشکل های دولتی در همین دولت روحانی با کارویژه حمایت تمام قد از دولت راه اندازی شده و تا کنون هم حتی کوچکترین انتقادی را از دولت نداشته و نخواهد داشت.
وی ادامه داد: این تشکل ها با انتخابات می آیند و با انتخابات می روند و حیات و ممات آنها وابسته به انتخابات است و تقیدی در اینکه از بیت المال عمومی استفاده شخصی و جریانی کنند ندارند.
رضایی منش بیان داشت: تشکل های دانشجویی نباید حکم دستمال کاغذی یکبار مصرف را داشته باشد و بعد از اینکه سیاسیون دماغ خود را با آن پاک کردند به سطل آشغال انداخته شوند؛ بلکه جنبش دانشجویی باید پیشران و تعالی بخش جامعه باشد.
وی افزود: مایه تاسف است مسئول یک تشکلی در بیان و تبلیغات خود به شکل علنی از جریانی خاص حمایت می کند و لیست می دهد و خود را در حد سخنگوی یک جریان سوخته تنزل می دهد و کاش این تشکل های انتخاباتی از اسلاف خود درس عبرت بگیرند و خطای استراتژیک آنها را مرتکب نشوند که فرجام این روند انشقاق و انحطاط است.
این فعال دانشجویی بیان کرد: معین و امثال معین برای دانشجو و دانشگاه نمی آیند برای آشوب و برهم زدن دانشگاه ها می آیند؛ چرا که کسی با حضور افکار مختلف در دانشگاه مشکلی ندارد و اینکه امثال کواکبیان که از لیدرهای اصلاحات هستند مرتب در دانشگاه حضور پیدا می کنند نشان می دهد دانشگاه نه با اصلاح طلبان بلکه با فتنه گران مشکل دارند.
وی با اشاره به برخی اظهار نظرها درباره علت لغو برنامه معین بیان داشت: بعد از لغو برنامه معین رئیس شورای هماهنگی اصلاح طلبان خوزستان در اظهاراتی شاز و خنده دار گفته بود این برنامه کرسی آزادی اندیشی که مورد تایید مقام معظم رهبری است بود که نشان می دهد نامبرده حتی جزئی ترین آشنایی و اطلاع از کرسیهای آزاد اندیشی ندارد؛ چرا کرسی های ازاد اندیشی قانون و آیین نامه دارند و هر سخنرانی کرسی نیست.
در پایان از حرکت و اقتدار انقلابی دادستانی اهواز در برخورد قانونی با این اقدام کمال تشکر و قدردانی را داریم و خواستار هستیم که در مقابل این چنین حرکاتی که جزء یاس و ناامیدی را به دنبال ندارد، ایستادگی کنند.
افرین به این تفکر . اصل همینه . نه حذف اصلاحات بلکه حذف فتنه گر