آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۱۷۷

برگزاری جلسه ستاد تحول و نوآوری آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دومین جلسه ستاد طرح تحول و نوآوری آموزش پزشکی و آمایش سرزمین دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور مسئولان کارگروه‌های بسته‌های تحول و نوآوری آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، رضا اسماعیلی، معاون آموزشی و سرپرست دبیرخانه دانشگاهی طرح تحول و نوآوری آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دومین جلسه ستاد طرح تحول و نوآوری آموزش پزشکی و آمایش سرزمین دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن قدردانی از زحمات مسئولان کارگروه‌ها، بر اجرای بسته‌های طرح تحول در حوزه آموزش به عنوان حیطه‌های راهبردی توسعه آموزش علوم پزشکی در دانشگاه تاکید کرد.

 

وی افزود: برنامه جامع آموزش عالی نظام سلامت در راستای تحقق اهداف برنامه تحول نظام سلامت، سندی راهبردی است که بر مبنای اسناد بالادستی از جمله چشم‌انداز ایران 1404، نقشه جامع علمی کشور، نقشه جامع علمی سلامت و برنامه تحول نظام سلامت تدوین شد.

 

در این جلسه که با حضور مسئولان کارگروه‌های بسته‌های تحول و نوآوری آموزش پزشکی و کارگروه‌های ماموریت‌های ویژه برگزار شد، هریک از مسئولان کارگروه‌ها گزارشی از وضعیت اجرای پروژه‌های بسته‌های تحول و نوآوری آموزش پزشکی ارائه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار