کد خبر:۵۰۰۵۵۲
حجت الاسلام محمدیان:

مرحوم جلالفرد همان حسی را داشت که ملت در سال ۵۷ داشت/ کسانی‌ که در لاک خود هستند نمی توانند مبدا تحولات باشند

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه مرحوم جلالفرد در جلسات حرص و جوش برای ارزش ها و آرمان های انقلاب می خورد خاطرنشان کرد: وی همان حسی را داشت که ملت در سال ۵۷ داشتند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها امروز در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمدجواد جلالفرد، عضو جنبش عدالتخواه دانشجویی که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن اشاره به اینکه مهمترین اتفاق هر زندگی مرگ است، خاطرنشان کرد: در نگاه اول، مرگ یعنی پایان و تمام شدن، اما این نگاه، نگاه سطحی و ظاهری است و مرگ پایان کار نیست.

 

وی در ادامه افزود: مرگ از بین رفتن نیست، بلکه برای انسان یک مرحله تکاملی و آغاز بزرگی برای ابدیت است.

 

حجت الاسلام محمدیان ضمن تاکید بر اینکه انسان با مرگ زندگی بزرگ تری را شروع می کند، تصریح کرد: همان گونه که در خانواده ها تولد یک فرزند بالاترین پدیده‌ها است، در عالم ملکوت و واقعیت هسته ای نیز مرگ یک تولد بزرگ است و بهتر است از همین موضوع تولد به مرگ نگاه کنیم.

 

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: قرآن وقتی می خواهد بهشت را تفسیر کند، مثل آن است که می خواهد به ما بگوید خود بهشت برای ما قابل توصیف نیست؛ انسان برای ابدیت آفریده شده و انسان ابدی دارای توانایی های ابدی می شود و از آنجا آینه خداوند می شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: مرگ دروازه ورود به ابدیت است. می گویند مرگ برای مومن همانند بو کردن گل است و تولد طبیعی جزو شیرین ترین لحظات زندگی است؛ یعنی اول سر انسان به دنیا بیاید و بعد بقیه جوارح. کسانی که سر حقیقت شان زودتر از بقیه جوارح شان به آخرت رفته دلبستگی شان نیز به آخرت منتقل می شود و به آسانی متصل می شوند، اما آنها که دلبستگی دنیا اسیرشان کرده، تولدی سخت دارند.

 

وی گفت: وقتی حادثه ای برای عزیزان پیش می آید دل های آماده متوجه می شود و تذکر بسیار بزرگی است تا از این زندگی شلوغ و پر ازدحام که همه در حال سبقت گرفتن هستند، تلنگری باشد.

 

وی در مورد مرحوم جلالفرد تصریح کرد: این مرحوم از همان جوانانی بود که دغدغه و احساس وظیفه به مقوله عدالت داشت در محیط دانشگاه به این حس مسئولیت به شدت نیاز است کسانی که کار ندارند و در لاک خودشان هستند در جای خود احترام شان محفوظ است اما نمی توانند مبدا تحولات باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه مرحوم جلالفرد در جلسات حرص و جوش برای ارزش ها و آرمان های انقلاب می خورد خاطرنشان کرد: وی همان حسی را داشت که ملت در سال 57 داشتند و این حس هنوز پس از چهار دهه در جوانان موج می زند این از افتخارات امام است که هنوز پیام امام در گوش جوانان است و با همان نسخه دارند پیش می روند و با امید به افق های آینده می نگرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ح
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۴
حاج آقا جان به شما اطلاع داده شد یک استاد بسیجی حزب اللهی را در دانشگاه علم و صنعت فقط و فقط به خاطر آن که جلوی فتنه گران دانشگاه ایستاد لغو قرارداد کردند شما چکار کردید؟! فقط بلدید بروید در ختمشان شرکت کنید!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار