آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۴۲۸
برای جلوگیری از افزایش نفوذ دریایی چین صورت گرفت

توافق هند و آمریکا برای گسترش همکاری نظامی

وزیران دفاع دو کشور هند و آمریکا بر افزایش همکاری های لجستیکی نظامی به توافق رسیدند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری  دانشجو به نقل از «داون نیوز»، «اشتون کارتر»، وزیر دفاع آمریکا در حالی پس از سفر به «دهلی» و دیدار با همتای هندی خود از توافق با این کشور برای تقویت همکاری های لجستیکی نظامی خبر داده است که دو طرف قصد دارند جلوی افزایش نفوذ دریایی چین در منطقه را بگیرند.

 

 واشنگتن از دهلی نو خواسته است تا توافقنامه حمایت لجستیکی با آمریکا را امضا کند، توافقی که به ارتش های دو کشور اجازه خواهد داد تا از خاک، هوا و آبهای یکدیگر استفاده کنند.

 

ولی با گذشت سالها دو طرف هنوز این توافقنامه را امضا نکرده اند. کارتر پس از گفتگو با «مانوهار پاریکار» همتای هندی خود تاکید کرد: ما به طور اساسی به توافق دست یافتیم تا همه مسائل حل و فصل شود. دو طرف طی هفته های آینده متن توافقنامه را نهایی خواهند کرد.

 

 در حقیقت هند از یک سو نگران آن است که امضای توافقنامه لجستیکی با آمریکا، منجر به یک اتحاد نظامی با واشنگتن شده و این مسئله استقلال این کشور را به خطر بیندازد ولی از سوی دیگر دولت هند با افزایش نفوذ چین در دریای جنوبی و اقیانوس هند روبرو شده است. این مسئله موجب نزدیک شدن بیشتر هند به آمریکا شده است و چین نیز به رقیب سنتی هند در منطقه یعنی پاکستان نزدیک تر است.

 

کارتر تصریح کرد: دو کشور همچنین بر سر توافقنامه مبادله اطلاعات تجاری به جمع بندی نهایی رسیده اند.

 

وی افزود: دو کشور در زمینه طراحی و فناوری هواپیماهای جنگنده به پیشرفت های زیادی دست یافته اند.

 

 لازم به ذکر است که ارتش آمریکا به صراحت اعلام کرده است که خواستار همکاری بیشتر با هند برای مقابله با چین است. این دومین سفر کارتر به هند در کمتر از یک سال گذشته است. هدف اصلی کارتر از این سفر، تقویت همکاری های نظامی با هند در آخرین ماه های ریاست جمهوری «باراک اوباما» است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار