کد خبر:۵۰۲۰۰۳
فرهاد بیضایی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

عاقلانه‌ترین راه دولت ادامه دادن مسکن مهر بود/ یک واحد مسکن اجتماعی هم ساخته نشده

کارشناس اقتصاد مسکن گفت: کاهش حمایت از احیای بافت‌های فرسوده در حالی است که دولت تمرکز اصلیش در بخش مسکن را بر این امر قرار داده است اما در مقایسه با دولت قبل عملکرد ضعیف‌تری دارد.

فرهاد بیضایی، کارشناس اقتصاد مسکن در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو در خصوص اظهرات رئیس‌جمهور مبنی بر تأکید دولت بر احیای بافت فرسوده گفت: دولت یازدهم در این زمینه اقدام خاصی انجام نداده است و تسهیلاتی که پیش از این ارائه می‌شد ادامه داشته است. این در حالی است که تعداد وام‌های داده شده از 80 هزار به 30 هزار فقره رسیده است.

 

وی افزود: این کاهش حمایت از احیای بافت‌های فرسوده در حالی است که دولت تمرکز اصلیش در بخش مسکن را بر احیای بافت‌های فرسوده قرار داده است اما در مقایسه با دولت قبل که چنین ادعایی هم نداشت عملکرد ضعیف‌تری دارد.

 

بیضایی در خصوص طرح مسکن اجتماعی هم اظهار داشت: طرح مسکن اجتماعی از نظر ماهوی تفاوتی با مسکن مهر ندارد و از نظر علمی هر دو در حوزه مسکن عمومی هستند. دولت فقط می‌خواست اسم جدیدی که متعلق به خودش باشد مطرح کند. مسکن مهر نمونه توسعه یافته مسکن اجتماعی است.

 

این کارشناس اقتصاد مسکن افزود: مسکن اجتماعی به صورت اجاره‌ای که دولت از آن صحبت می‌کند در درازمدت هزینه‌های زیادی برای دولت ایجاد خواهد کرد که عملا موجب متوقف شدن آن در مقیاس بزرگ می‌شود. کمااینکه طرح مسکن اجتماعی هم تا کنون فقط روی کاغذ بوده و هیچ عملی در این خصوص انجام نشده است.

 

بیضایی اضافه کرد: در طرح مسکن مهر تدبیری اتخاذ شده بود تا با تبدیل آن از حالت اجاره‌ای به مالکیتی هزینه‌های دولت کاهش یابد. لذا بهترین گزینه عقلانی برای دولت ادامه دادن طرح مسکن مهر البته با رفع نقایص اجرایی آن است.

 

 

وی در پایان با ابراز ناامیدی از اجرایی شدن مسکن اجتماعی اشاره کرد: بعضی از طرح‌ها فقط برای تحت تاثیر قراردادن افکار عمومی مطرح می‌شوند. برای نمونه در قبلی وزارت آقای آخوندی طرحی به عنوان مسکن پاک مطرح شد که هیچگاه اجرایی نشد. سرنوشت مسکن اجتماعی مثل همان طرح خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار