آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۲۰۹۶

رضا کیانیان، بهترین بازیگر نقش روحانی

رضا کیانیان بهترین بازیگر نقش روحانی در تاریخ سینمای پس از انقلاب اسلامی شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در مراسم اختتامیه دومین جشنواره روحانی و سینما در تالار سوره حوزه هنری؛ جایزه بهترین بازیگر نقش روحانی به رضا کیانیان برای بازی در سریال‌های «کیف انگلیسی» و «روزگار قریب» داده شد.
 
همچنین از مرحوم خسرو شکیبایی برای ایفای نقش در سریال «مدرس» تقدیر و یاد و خاطره وی گرامی داشته شد.
 
در ادامه این مراسم با حضور اسماعیل خلج بازیگر، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، و حجت الاسلام علی سرلک دبیر جشنواره؛ از کتاب "روحانی و سینما؛ هست و باید" رونمایی شد.
 
خلج درباره این جشنواره گفت: هیچ جشنواره ای بد نیست چون عده ای را جمع می کند تا پیرامون موضوعی بحث و مشکلی را حل کنند.
 
وی درباره کتاب "روحانی و سینما؛ هست و باید" افزود: ما انسانهایی هستیم که در خانواده های مذهبی بزرگ شده ایم و پدرم با اینکه سواد چندانی نداشت به من از همان کودکی قران یاد می داد.
 
خلج افزود: سوال اساسی هر انسانی مسایل دینی است و پاسخ گوی انها باید روحانیون باشند و پاسخ به ان‌ها سبب خدا شناسی می شود و زندگی خوبی را برای ما به ارمغان می اورد.
 
علی دهکردی بازیگر سینما نیز در این مراسم گفت: در ذهن همه ما از دیر باز روحانی بودن شغل نبوده و یک فرد معنوی بوده امیدوارم سینما و تلویزیون ما بتواند دوباره این دیدگاه را بین مردم به خصوص جوانان برگرداند و اشتی بزرگی بین مجموعه اثار هنری و روحانیت به عنوان متولی فکری و معنوی جامعه به وجود اید.
 
ضمن تقدیر از کارگردانان سریال‌های "مدرس" و "کوچک جنگلی" جایزه بهترین کارگردانی در بخش سریال‌های تلویزیونی به بهروز شعیبی برای سریال پرده نشین داده شد.
 
در بخش فیلم های سینمایی ضمن تقدیر از کارگردانان "طلا و مس" و "او"؛ جایزه بهترین کارگردانی به سید رضا میرکریمی برای فیلم «زیر نور ماه» داده شد.
 
فیلم سینمایی «او» به کارگردانی رهبر قنبری نیز جایزه ویژه دبیر جشنواره روحانی و سینما را به خود اختصاص داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار