کد خبر:۵۰۲۶۷۴
دلیری در جمع خبرنگاران:

حضور ۵۰۰ نفر از مهمانان خارجی در سمپوزیوم مغز و اعصاب/ برگزاری کارگاه های آموزشی شش روزه در این سمپوزیوم

معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی از برگزاری کارگاه های آموزشی شش روزه در این سمپوزیوم خبر داد و گفت: تا ظهر امروز ۵۰۰ نفر از ۷۰۰ مهمان خارجی پیش بینی شده در سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن جراحان مغز و اعصاب شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو علیرضا دلیری معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی در حاشیه مراسم افتتاحیه پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی انجمن جراحان مغز و اعصاب که در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است درباره برنامه های اجرایی این سمپوزیوم گفت: کنگره از امروز رسما افتتاح شده که شش روز در تهران برگزار می شود و کارگاه آموزشی صبح و بعدازظهر در شش سالن مجزا برگزار می گردد.

 

وی با اشاره به ارائه ششصد مقاله و پوستر و پنل تخصصی در این سمپوزیوم گفت: مهمانان داخلی و خارجی در هتل اسپیناس پلاس ارائه مقاله به زبان انگلیسی خواهند داشت و در کنار کارگاه آموزشی بنا شده است که میهمانان بتوانند تهران و ایران را بشناسند و انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی انجام شود.

 

دبیر اجرایی سمپوزیوم گفت: هم چنین میهمانان از مرکز بین المللی مغز و اعصاب که بزرگترین مرکز مغز و اعصای در دنیا خواهد بود بازدیدی خواهند داشت و امیدواریم این مرکز در سال 95 افتتاح شود.

 

وی تاکید کرد: در پایان کنگره سفری به شیراز و اصفهان برای مهمانان تدارک دیده شده که در این شهرها بتواند با سنت و میراث تاریخی ایران اشنا شوند و بتوانند سفیران خوبی برای فرهنگ ایران در کشور خود باشند.

 

معاون توسعه و مدیریت منابع معاونت علمی درباره تعداد مهمانان خارجی حاضر در سمپوزیوم گفت: تا ظهر امروز نزدیک به 500 مهمان خارجی وارد کشور شدند و پیش بینی ما هزار مهمان ایرانی و 700 مهمان خارجی بود که 500 نفر از این مهمانان خارجی توانستند در سمپوزیوم شرکت کنند و به دلیل انکه امروز روز ارتش بود و هواپیما و خط هوایی کشور با تاخیر مشغول فعالیت بود این امکان وجود دارد که تعداد مهمانان افزایش یابد.

 

دلیری با اشاره به اینکه از 90 کشور دنیا در این سمپوزیوم شرکت کرده اند گفت: از 90 کشور دنیا و بهترین متخصصین مغز و اعصاب در این سمپوزیوم شرکت دارند و می توانند این افراد اثرات مثبتی در تعاملات بین ایران و کشور خودشان باشند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: معاونت علمی و فناوری یک سازمان بالادستی است و نگاه ویژه ای به علوم اعصاب دارد و این سمپوزیوم در تاریخ کشور بی سابقه است چرا که سابقه حضور این تعداد مهمان خارجی را در ایران نداشتیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار