به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ برخی از دانشجویان برتر و نمونه کشوری که جزو دانشجویان بورسیه محسوب میشوند با وجود داشتن ظرفیتهای علمی، با کارشکنیهای وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان و راه افتادن جنجال "پرونده بورسیهها" مسیر روشنی مقابل آینده خود نمیبینند. بهنام بهرامی یکی از این دانشجویان است.
این دانشجوی بورسیه دکترای منابع طبیعی اهل ارومیه است. وی هم اینک از دانشگاه واترلوی کانادا پذیرش دارد، اما به دلیل هزینههای بالا توان ادامه تحصیل در این کشور را نداشته و به دلیل همکاری نکردن وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان موفق به اخذ جایابی در دانشگاههای کشور نشده است.
بهنام بهرامی درباره روزمه علمی خود، اظهار داشت: بنده پذیرفته شده بورس خارج به داخل هستم که در هر سه مقطع در دانشگاههای دولتی تحصیل کرده و زمانی که 27 سال سن داشتم موفق به اخذ بورس شدم و علیرغم داشتن مجوز ادامه تحصیل و فرصت مطالعاتی در دانشگاه واترلوی کانادا به خاطر مشکلات مالی به اجبار بورس خود را تبدیل به داخل کردم.
بهرامی که از نخبگان کشور محسوب میشود، درباره سوابق علمی خود، گفت: داشتن 70 مقاله انگلیسی بینالمللی و علمی پژوهشی که در مجلات معتبر بینالمللی با ضریب تاثیر بالا در بین دانشجویان داخل کشور در مقطع دکتری منتشر شده، پایاننامه و کار علمی برتر از سوی انجمن مرتعداری ایران در بین پایاننامههای مقطع کارشناسیارشد در سال 1392، دانشجوی نمونه دهمین جشنواره دانشجویان ممتاز مبتکر و نوآور استان مازندران در سال 1390 در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، شاگرد اول مقاطع تحصیلی با معدلهای بالاتر از میانگین کشوری، احراز رتبه برتر آزمون جامع دانشگاه در مقطع دکتری و تدریس در مقاطع کارشناسی و کارشناسیارشد و مشاوره دهها پایاننامه کارشناسیارشد دانشگاههای مادر کشوری از جمله افتخارات بنده در این زمینه است.
بهرامی درباره وضعیت تحصیلی فعلیاش گفت: با توجه به تلاشهای زیاد برای جایابی تاکنون دانشگاهها با وجود داشتن رزومه علمی مناسب و تحت تاثیر جو حاکم از پذیرش بنده سر باز زدند. از هرگونه همکاری و ترتیب اثر حتی با این رزومه امتناع ورزیدند.
این دانشجوی بورسیه با اشاره به رفتار مسئولان دانشگاهها با دانشجویان بورسیه تصریح کرد: صورتجلسه موافقت با جایابی در گروه و دانشکده یکی از دانشگاههای شمال غرب کشور را اخذ کردم، اما بنا به دلیلی که هیچگاه متوجه نشدم موافقتنامه جذب گروه علمی دانشگاه از سوی هیئت جذب این دانشگاه مورد موافقت قرار نگرفت.
وی با طرح سوالاتی از مسئولان وزارت علوم خاطرنشان کرد: آیا دانشجویانی مانند بنده با داشتن رزومه و افتخارات متعدد در راستای ارتقای نام ایران در عرصههای بینالمللی و ملی باید اینگونه مورد حمایت قرار گیریم؟ چگونه نامه ریاست سازمان امور دانشجویان توسط دانشگاه ترتیب اثر نمیشود و آیا اینگونه به استقبال دانشجوی نخبه میرویم؟
این دانشجوی نخبه بورسیه که با داشتن ظرفیت علمی فراوان، به دلیل تصمیمات عجیب سازمان امور دانشجویان "خانهنشین" شده است، گفت: بنده با دارا بودن بسیاری از رتبههای اول در بخش زیادی از پروژههای علمی به دلیل جو حاکم هم اینک فعالیت علمی نداشته و علیرغم بورسیه بودن به دلیل عدم پرداخت مقرری و تعهدات فیمابین مطابق با سند محضری اخذ شده با وزارت علوم "خانهنشین" شدم.
بهرامی ضمن تشکر از حمایت رهبر معظم انقلاب از دانشجویان بورسیه گفت: با شرایط پیش آمده و کارشکنیهای وزارت علوم دانشجویان بورسیه امروز جایی برای خدمت ندارند.
گوشهای از رزومه این دانشجوی بورسیه در ادامه میآید:
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
اگر از سال اول دانشگاه شروع به مقاله نویسی کنه یعنی تقریبا سالی ده مقاله و این یعنی تقریبا هر دو ماه یک مقاله چاپ کرده
این اصلا منطقی نیست...
البته می توان قبول کرد به این شرط که بپذیریم در برخی مقاله ها فقط نام ایشان بوده است