آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۳۵۶
عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان مشهد:

پس از تاهل وقت حضور خود در شبکه‌های اجتماعی را تنظیم کنید/ زن و شوهر تا هنگام مرگ برای هم کهنه نمی‌شوند

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان مشهد گفت: پس از تاهل باید زن و شوهر حضور در شبکه‌های اجتماعی را مدیریت کنند زیرا این شبکه ها امنیت روانی زندگی را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، صادقیان امروز در جلسه پرسش و پاسخ زوج‌های دانشجوی بیستمین کاروان ازدواج دانشجویی از نوزدهمین طرح ملی همسفر تا بهشت که در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برگزار شد، گفت: برای داشتن یک زندگی موفق، حضور متواضعانه زن و مرد به یک اندازه لازم است.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چرا همسران در زندگی توان کنترل خشم خود را ندارند، گفت: ۱۵ دلیل عمده جهت بروز عصبانیت وجود دارد که خستگی مرد، عادات ماهانه زن، زود رنج بودن، غرور، بالا بودن سطح توقعات، تکبر، حسادت،  قبول نداشتن یکدیگر و غیره از مهمترین دلایل از آن جمله است.

 

این کارشناس مسائل خانواده تغییر موضع دادن در حالت عصبانیت را بسیار مهم ارزیابی کرد و متذکر شد: هنگام عصبانیت باید سریع تغییر حالت داد. اگر ایستاده هستید بنشید و برعکس، وضو گرفته، راه بروید و یا قدم بزنید، البته به کار بردن ذکر نیز بسیار تاثیر گذار است.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد، تصریح کرد: زن و مرد بدانند در هنگام عصبانت فرد از خود دورنی‌اش خارج شده است و حرف و عملی را که انجام می‌دهد بر اساس حس هیجان خشم است. پس برای این که بتوانید در روی همسر خود نگاه کنید بهتر است در اوج عصبانیت سکوت کنید.

 

صادقیان در برابر این سئوال که من دانشجو هستم و در مورد بارداری در این زمان تردید دارم چه باید کرد؟ گفت: اصلا مهم نیست شما در چه شرایطی قرار دارید زیرا خداوند روزی فرزند شما را ضمانت کرده است و مطمئنا جهت تربیت و بزرگ کردن فرزند نیز کمک و یاری خداوند با شما خواهد بود.

 

وی ادامه داد: قبل از بارداری صلح و آرامش را در زندگی خود ایجاد کنید و کاملا آرامش داشته باشید و البته این اطمینان را داشته باشید که تغذیه شما طیب و حلال است و در داشتن معاشرت با دیگران نیز از خود بسیار مراقبت کنید.

 

 این کارشناس مسائل تربیتی با انتقاد از روجینی که در زندگی از ماهواره استفاده می‌کنند این رفتار را در هنگام بارداری زن بسیار خطرناک دانست، گفت: خانم‌ها هرگز اجازه ندهند چشم مردشان به زنی بی حیا و بی‌عفت که از نظر اعتقادی با شما تفاوت دارد، بیفتد و آقایان هم اجازه ندهند که زن نگاه پاکش را به تصاویر مبتذل ماهواره آلوده کند.

 

 عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد، ادامه داد: هنگام انعقاد نطفه هرگز زن و مرد به کسی غیر از همسر خود فکر نکنند و با مدیریت افکار در زمان مناسب و مکان مناسب با توکل به خدا فرزند آوری خود را دنبال کنند.

 

 این استاد دانشگاه تاخیر در فرزنداوری را جایز ندانست و بیان داشت: فرزند سرمایه است، نه هزینه؛ و متاسفانه امروز زوجین به دلیل تاخیر در فرزندآوری این نعمت را باید با هزینه کردن بسیار به دست بیاورند.

 

صادقیان به داشتن برخی برنامه‌های غافلگیر کننده برای زن و مرد در زندگی اشاره کرد و گفت: چه خوب است زن در ساندویچ مرد خود عبارت دوستت دارم را بر روی کاغذ نوشته و قرار دهد تا هنگام باز کردن ساندویچ همسرش با دیدن آن شاد شود و بداند به فکر این لحظه او بوده‌اید و یا آقایان صبح  بر روی در یخچال برای همسر خود از دوست داشتن خود بنویسند.

 

در ادامه صادقیان در پاسخ به دانشجویی که خواسته بود راه حل‌های پر جاذبه ماندن برای همسر را بداند، گفت: این نکته را باید بدانید که زن و شوهر تا هنگام مرگ برای هم کهنه نمی‌شوند؛ اما باید دید چه می‌توان کرد که جذابیت‌های خود را ارتقا دهیم.

 

 وی رسیدگی زن و مرد علاوه بر خود به یکدیگر را تاثیر گذار در بالا بردن جذابیت‌های درون فردی در زندگی دانست و گفت: رسیدن زن در منزل به خود، تنوع دادن به پوشش، نحوه آرایش و رسیدگی به خود و فرزندان در هنگام ورود همسر و از آن سو شیک پوش بودن مرد در منزل و استفاده از عطرهای خوشبو در خانه برای زن در داشتن جذابیت برای یکدیگر مهم است.

 

وی در خصوص شکایت زوجی که توجه بیش از حد همسرش به خانواده خود را عاملی بر دور شدن وی از خود دانست، تصریح کرد: این امر که زن و یا مرد فکر کند احترام و دوست داشتن خانواده همسر از سوی همسر نوعی بی توجهی به او است اشتباه است.

 

این استاد دانشگاه گفت: البته زن و مرد باید سعی کنند در کنار یکدیگر این اطمینان خاطر را به هم بدهند که در اوج محبت به اعضای خانواده مرد در فکر همسر خود هست و این آرامش را از همسر خود دارد که می تواند به خانواده اش محبت کند.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان مشهد در پایان در اعتراض زوجی که حضور بیش از حد همسر خود در شبکه‌های اجتماعی را غیر قابل تحمل دانست، گفت: پس از تاهل باید زن و شوهر حضور در شبکه‌های اجتماعی را مدیریت کنند زیرا این شبکه‌ها امنیت روانی زندگی را هدف قرار داده‌اند. بر این اساس باید مراقبت کرد تا حضور در این فضا ما را از تعهد به زندگی دور نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار