کد خبر:۵۰۳۶۹۰
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد:

برخی مددکاران اخلاق خوشی در برخورد با خانواده‌های نیازمند و خارجی ندارند

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: ما بیمار خارجی افغانی بسیار داریم که اغلب اینان افرادی هستند که بیش از کارگر ایرانی کار می‌کنند و کمتر از کارگر ایرانی حقوق می‌گیرند که متاسفانه خدمات ارزانتری دریافت و حقوق کافی نمیگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بهرامی، رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد امروز در مراسم بزرگداشت مددکاران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دولت در بحث طبابت و بحث پزشکان کمک بسیاری کرده است و امروز کسی که سکته کند می‌تواند از مرگ نجات پیدا کند، گفت: در حال حاضر حدود ۸۰۰۰ بیماری داریم که علم پزشکی تنها می‌تواند ۲۰۰۰ بیماری را توسط داروهایی که خود عوارض بیماری دارند درمان کند.

 

وی بیان داشت: ما اعتقاد داریم در کنار هر مددکار باید یک روانشناس وجود داشته باشد تا بتواند مخاطرات بیمارانی که بیماری آنها قابل درمان نیست را حل کند.

 

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد با انتقاد از مدیرانی که ضدمردمی عمل می‌کنند، گفت: ما مدیر ضد مردمی نمی‌خواهیم و مدیران بیمارستان‌های ما باید مردمی باشند. باید مدیران ضد مردمی کنار گذاشته شوند تا درِ بیمارستانها به روی مردم باز شود.

 

بهرامی گفت: ما باید کاری کنیم تا مردم آنقدر به دولت اعتقاد داشته باشند که با جان و دل به آن کمک کنند نه اینکه یک مدیر بیمارستانی مدام به جای ارائه خدمات به مردم به دنبال افزوده شدن درآمدهایش در بیمارستان باشد.

 

وی با انتقاد از ناآگاهی مردم نسبت به حقوق خود گفت: متاسفانه امروز مردم در کشور نیاز و حقوق اصلی خود را نمی‌دانند و این درحالی است که در تمام دنیا به محض اینکه رفتاری غلط از سوی پزشکان در فضای بیمارستانی شکل بگیرد با آن برخورد می‌شود و اجازه اهانت به بیمار داده نمی‌شود.

 

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد به حس بد مردم هنگام حضور در بیمارستان ها اشاره کرد و گفت: یک بیمار هنگام مریض شدن با هزاران فکر و خیال به بیمارستان می‌رسد چون سرنوشت خود را نمی‌داند و این سردگمی روحی در شهر امام رضا اصلا شایسته نیست.

 

بهرامی از حضور بیش از 60 مددکار در استان خبر داد و افزود: مددکاران باید کار مددکاری خود را صرف بیمارستانها ندانند و در حقیقت خود را مددکار اجتماعی بخوانند ونه بیمارستانی، به این شکل که جهت کمک به خانواده‌های نیازمند در بیمارستان از طریق استانداری و فرمانداری به رفع نیاز آنها بپردازند.

 

وی با انتقاد از مددکارانی که اخلاق خوشی در برخورد با خانواده‌های نیازمند و خارجی ندارند، گفت: ما بیمار خارجی افغانی بسیار داریم که اغلب اینان افرادی هستند که بیش از کارگر ایرانی کار می‌کنند و کمتر از کارگر ایرانی حقوق می‌گیرند که متاسفانه خدمات ارزانتری دریافت و حقوق کافی نمیگیرند.

 

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) مشهد بیان داشت: برخی افغان ها 40 سال است که در ایران هستند و فرزندان و نوهای آنها در ایران متولد شده‌اند و در حالی که در همه جای دنیا پس از شش ماه حضور در کشوری از آن کشور خدمات دریافت می‌کنیم در ایران با وجود دریافت 80 یورو حق ویزا از این افراد؛ اما متاسفانه بیمه خدمات درمانی را دریافت نمی‌کنند.

 

اصلاح ساختار بازنشستگی پیش از موعد مددکاران از هفته آینده در دستور کار قرار می‌گیرد

 

در پایان خدایی در پاسخ به اعتراض یک مددکار بیمارستان ابن سینای مشهد که استرس بالای مددکاران را عامل اصلی ارائه خدمات نادرست از سوی این قشر به بیماران دانست، گفت: فرسودگی و استرس شغلی شما به دلیل کمبود نیروی انسانی و سختی شرایط کار است که من قول می‌دهم این دو مورد را به علاوه اصلاح ساختار بازنشستگی پیش از موعد مددکاران و اصلاح فضای فیزیکی را از هفته آینده در دستور کار قرار دهم.

 

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در امور مشارکت های اجتماعی ادامه داد: در حوزه درمان و بهداشت نیز با مشکلات زیادی روبرو هستیم که این مشکلات در زنان بیش از مردان دیده می‌شود.

 

وی گفت: باید نگاه مردم، مسئولان به مددکارای تغییر کند و مشکل اصلی ما که بی توجهی خود پزشکان و مسئولین حوزه سلامت به سلامت خود است رفع شود.

 

خدایی ادامه داد: متاسفانه جایگاه مددکاران اجتماعی در حوزه مدیریت‌ها مغفول مانده است و زمانی که یک مددکار اجتماعی با وجود توانایی‌هایی که دارد سطح استرس بالای 400 را تجربه می‌کند، مطمئنا اوضاع دیگر کارمندان بدتر است.

 

قائم مقام رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در امور مشارکت های اجتماعی به ریسک پذیر بودن هاشمی، وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: مدیران ما یا اهل اریسک پذیری نیستند و اگر هم هستند در بعضی امور محتاطانه عمل می‌کنند؛ اما هاشمی در اقدامی با حذف یکی از معاونت‌ها و ایجاد یک معاونت اجتماعی جسارت خود را نشان داد. به نظر من یکی از اولین معاونت‌های مورد نیاز وزارت بهداشت همین معاونت اجتماعی بود که ایجاد شد.

 

وی با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عمر حوزه معاونت اجتماعی هفت ماه است، گفت: من دو پیشنهاد جهت ایجاد جایگاه واقعی مددکاری اجتماعی در نظام سلامت در استان دارم که اولین آن برگزاری همایش علمی با حضور اندیشمندان این حوزه است و دیگری ایجاد کمیته تخصصی تبیین جایگاه مددکاری در نظام سلامت است تا بتوانیم جایگاه مددکاران را ارتقاء بخشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار