برگزاری پویش انقلابی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه جامع امام حسین(ع)
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۲۴۲
در راستای تحقق اقدام و عمل در عرصه اقتصاد مقاومتی صورت می‌گیرد؛

برگزاری پویش انقلابی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه جامع امام حسین(ع)

معاونت تربیتی-دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) در راستای لبیک گفتن به شعار سال و فرمان مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر اقدام و عمل در عرصه اقتصاد مقاومتی، اقدام به برگزاری پویش انقلابی می‌نماید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از  روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، محمدعلی مومنی‌ها مدیر تربیتی-دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی گفت:«نهادهایی همچون دانشگاه جامع امام حسین(ع) که از یک سو نهادی علمی و فرهنگی و از سوی دیگر نهادی انقلابی و متعلق به سپاه پاسدارن است؛ باید در این زمینه‌ها پیش‌قدم باشند.»


وی افزود:«این پویش انقلابی در راستای اقدام و عمل در عرصه اقتصاد مقاومتی برنامه‌هایی نظیر معرفی کالاهای باکیفیت داخلی و نقد و تقبیح برندهای پرمصرف خارجی که سود بسیاری از آنها نصیب صهیونیست‌ها می‌شود؛ را در پیش رو دارد.»


مومنی‌ها تصریح کرد:«امسال والاترین امر به معروف و نهی از منکر، امر به خرید کالای ایرانی و نهی از خرید کالای خارجی است.»
 

پربازدیدترین آخرین اخبار