اندیشه شهید مطهری در ۳۰ دانشگاه بررسی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۹۵۱

اندیشه شهید مطهری در ۳۰ دانشگاه بررسی می‌شود

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: نشست‌های تخصصی پیرامون اندیشه شهید مطهری به مناسب هفته استاد در ۳۰ دانشگاه کشور برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فضل الله ایرجی کجوری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: اداره کل فرهنگی و اجتماعی به نمایندگی از وزرات علوم در بنیاد شهید مطهری عضویت دارد و به طور مداوم در جلسات این بنیاد شرکت می کند. بر این اساس هر ساله برنامه های مختلفی به مناسبت هفته گرامیداشت شهید مطهری در دانشگاه‌ها برگزار می شود.

 

وی افزود: از جمله فعالیت ها در این زمینه می توان به برگزاری نشست های علمی، کرسی های آزاد اندیشی، توزیع و معرفی آثار شهید مطهری و برپایی نمایشگاه های مختلف فرهنگی و هنری در دانشگاه های مختلف کشور اشاره کرد.

 

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: در سال جاری و در آستانه سی و هفتمین سالگرد شهادت استاد مطهری اداره کل فرهنگی و اجتماعی با همکاری و مدیریت دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم بیش از ۳۰ نشست تخصصی با موضوع اندیشه شهید مطهری را برنامه ریزی کرده و از ۱۲ اردیبهشت به مدت یک هفته در دانشگاه های سراسر کشور به اجراء در خواهد آمد.

 

ایرجی کجوری افزود: مخاطب اصلی این نشست ها دانشجویان خواهند بود و این نشست ها به طور متوازن در مناطق مختلف دانشگاهی و با به کارگیری اساتید و پژوهشگران در این زمینه اجراء می شود.

 

وی افزود: تعداد برگزاری نشست های تخصصی اندیشه شهید مطهری نیز نسبت به سال گذشته دو برابر شده و امیدواریم در سالهای آینده از جهت کمی و کیفی بتوانیم برنامه های هفته گرامی داشت مقام استاد را ارتقاء دهیم.

 

وی اظهار داشت: جشنواره های منطقه ای قرآن و عترت دانشجویان نیز از ۱۲ اردیبهشت ماه لغایت ۲۳ اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه های حکیم سبزواری، کاشان، خلیج فارس بوشهر، تربیت مدرس و زنجان برگزار می شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار