به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، حجت الاسلام محمد مطهري در نهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري در سالن شهداي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز بیان داشت: به اعتقاد آن شهيد گرانقدر، قدرت و ثروت زياد و علم براي انسان غرور مي آورد ولي غرور از قدرت و ثروت به علت فراواني است؛ اما مغرور شدن از علم به علت كم بودن آن ايجاد مي شود.
وي افزود: شهيد مطهري بسيار بااستعداد بود؛ اما ذره اي غرور در ايشان ايجاد نشده بود و وي هميشه توجه داشت علم به غرور منجر نشود.
حجت الاسلام مطهري ادامه داد: افراد با روحيه علمي و اهل تحقيق و پژوهش وسعت ندانسته ها را درك مي كنند و نسبت به اطلاعات و آگاهي هاي خود مغرور نمي شود.
فرزند شهيد مطهري تصريح كرد: استوانه هاي علمي از جمله پروفسور حسابي و سميعي به علت داشتن روحيه دانش پژوهي و علم زياد فروتن هستند و هيچ گاه دچار غرور نشدند.
وي با اشاره به اينكه غرور ممكن است هريك از رشته هاي علمي از جمله پزشكي ظاهر شود خاطرنشان كرد: پزشكان واقعي هيچ گاه دچار آفت غرور نمي شوند؛ زيرا پزشكي وسيله اي براي خدمت به مردم است.
فرزند شهيد مطهري تصریح كرد: شهيد مطهري احترام خاصي براي طبقه روشنفكر قائل بود و برخي كتاب هاي مهم شهيد مطهري حاصل بحث هاي مطرح شده در جمع پزشكان بود.
وي ادامه داد: تجربه نشان داده در زمان مطرح كردن موضوع هاي اسلامي، علاوه بر افراد تحصيلكرده حوزوي، پزشكان و مهندسان نيز توانايي مطرح كردن موضوع هايي را براي غني تر كردن بحث دارند.
حجت الاسلام مطهري با اشاره به سه نوع تحول شامل زندگي عادي، فكري و روحي كه هميشه همراه ما هستند، گفت: تحولات فكري به اين معني است كه هر روز ذهن ما درخصوص مسائل مهم در حال استدلال است كه گاهي بر زبان هم جاري نمي شود.
فرزند شهيد مطهري در خصوص تحول روحي اظهار كرد: زندگي عادي و فكر ما اين است كه روح و نفس خود را بايد تحويل بدهيم و اگر روح ما همراه با مسائل ايماني نباشد خيلي از جوانب دچار مشكل مي شود.
وي افزود: حس اجتماعي در جامعه مي تواند ارزشمند باشد و هر رفتار اجتماعي در جامعه به خودمان باز مي گردد و حس و نگاه اجتماعي داشتن باعث پيشرفت جامعه مي شود.
حجت الاسلام مطهري تصريح كرد: ما بايد نگاه ديني و اجتماعي داشته باشيم و پشتوانه هاي معنوي و روحي و ايمان به خدا را مورد توجه قرار دهيم.