آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۵۰۰۷

فرمانده ارشد القاعده دستگیر شد

«عبدالرحمان سندی» از فرماندهان ارشد شبکه القاعده و از نزدیکان «اسامه بن لادن» و «ایمن الظواهری» در کراچی دستگیر شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه «پاکستان»، «عبدالرحمان سندی» یکی از فرماندهان ارشد گروه «القاعده» و از نزدیکان «اسامه بن لادن» و «ایمن الظواهری» رهبر جدید القاعده در کراچی دستگیر شد.

 

پلیس کراچی به کمک نیروهای اطلاعاتی امنیتی توانست عبدالرحمان سندی را دستگیر کند. گفته می شود وی در ماجرای قتل «دانیال پرل» روزنامه نگار آمریکایی دست دارد.

 

نام عبدالرحمان سندی در سال ۲۰۰۱ میلادی زمانی در لیست تروریستهای جهانی قرار گرفت که گفته می شد که وی و تروریست دیگری بنام «سعود میمن» در ماجرای ربودن دانیال پرل و قتل او به تروریستها کمک مالی رسانده اند. سعود میمن پس از رهایی از زندان «گوانتانامو» در سال ۲۰۰۵ میلادی در گذشت و بعد از آن تلاش برای دستگیری عبدالرحمن سندی ادامه یافت.

 

آژانس های امنیتی پاکستان دستگیری عبدالرحمن را موفقیت آمیز و مهم توصیف می کنند چون بعد از انجام عملیات «ضرب عضب» توسط ارتش پاکستان وی سرپرستی عملیات تروریستی را در پاکستان بعهده داشت. نیروهای امنیتی پاکستان برای انجام تحقیقات بیشتر عبدالرحمان سندی را به مکانی نامعلوم منتقل کرده اند.

 

منابع آگاه اعلام کرده اند وی پس از سالها از افغانستان به پاکستان آمده است تا فعالیت های شبکه القاعده را در پاکستان از سر گیرد.

 

«عطا الرحمان» معروف به نعیم بخاری است که رهبری حمله به زندان حیدرآباد پاکستان را بعهده داشت. وی در اعترافات خود به نیروهای امنیتی پاکستان گفته بود «عبدالرحمن سندی» در عملیات رهایی «شیخ عمر سعید» متهم به ربودن و قتل «دانیال پرل» روزنامه نگار آمریکایی به «فاروق بتی» فرمانده اسبق القاعده در شبه قاره کمک مالی کرده است.

 

لازم به ذکر است «عطا الرحمن» و «فاروق بتی» توسط ارتش پاکستان دستگیر و زندانی شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار