در صورت شکست در انتخابات ترامپ حامیانش را به «شورش و اغتشاش» تشویق خواهد کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۸۰۸
سناتور «تد کروز» مدعی شد

در صورت شکست در انتخابات ترامپ حامیانش را به «شورش و اغتشاش» تشویق خواهد کرد

نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا ضمن رد احتمال شورش‌ در کشور در صورت عدم تعیین ترامپ به عنوان نامزد نهایی جمهوریخواهان گفت: «البته دونالد، شاید برای تشویق شورش، هر کاری بتواند انجام دهد».

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سناتور و نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مدعی شد دونالد ترامپ در صورت شکست در انتخابات حامیانش را به «شورش و اغتشاش» تشویق خواهد کرد.

 

«تد کروز» در مصاحبه با برنامه «در پیشگاه ملت» شبکه سی‌بی‌اس، این موضوع را که در صورت عدم تعیین دونالد ترامپ به عنوان نامزد نهایی جمهوری‌خواهان،‌ در آمریکا ‌شورش و اغتشاش خواهد شد، رد کرد.

 

وی با این حال گفت: «نه اینطور نخواهد شد. البته دونالد، شاید برای تشویق شورش، هر کاری بتواند انجام دهد».

 

اواخر اسفندماه بود که ترامپ با هشدار به سران حزب جمهوریخواه درباره ممانعت از تعیین شدن او به عنوان نامزد نهایی حزب، از احتمال شورش و اغتشاش در آمریکا سخن گفت.

 

نامزد پیشتاز جمهوریخواه گفته بود که اگر به اندازه کافی رأی ایالتی به دست آورد و حق نامزدی از او گرفته شود، «فکر می‌کنم که شاهد ناآرامی خواهید بود. فکر می‌کنم شاهد شورش خواهید بود. من نماینده چندین و چند میلیون نفرم.»

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
خخخخ اگر تقلب بشه ترامپ منفجر میشه :))
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار