کد خبر:۵۰۷۰۶۳
معاون فرهنگی دانشگاه هنر خبر داد

کمیته هنری به بخش دانشگاهی جشنواره امام رضا(ع) اضافه شد

معاون فرهنگی دانشگاه هنر تهران از اضافه شدن کمیته هنری به بخش دانشگاهی چهاردهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن هاشمی، معاون فرهنگی دانشگاه هنر در نشست خبری جشنواره بین المللی امام رضا(ع) که امروز در وزارت علوم برگزار شد، با اشار به رشد 22 برابری دانشجویان در دوران انقلاب گفت: در حال حاضر 230 هزار دانشجوی هنر در سراسر کشور داریم که تعداد آنها نسبت به دانشجویان دیگر افزایش بیشتری داشته است.

 

وی افزود: اگر به 230 هزار دانشجوی کل کشور سرانه 2000 تومان تخصیص دهیم، در مجموع 800 میلیون تومان می شود که این رقم برای کار فرهنگی بسیار کم است، چرا که ابزار عملکرد فرهنگ، هنر است و اگر دانشجو به این سمت برود، جامعه نیز به این سمت گرایش پیدا می کند.

 

وی ادامه داد: دانشجویان هنر به دنبال فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به خصوص تبیین ولایت در جامعه هستند که نهادینه کردن این فرهنگ ها نیاز به بودجه لازم دارد.

 

هاشمی با اشاره به شرکت دانشجویان هنر در جشنواره بین المللی امام رضا(ع) گفت: در سال گذشته 500 اثر در حوزه فیلم و عکس و سایر بخش های هنری داشتیم که با تجمیع چهار دانشگاهی که کمیته این بخش ها برعهده گرفته اند، قطعا تعداد آثار افزایش خواهد یافت.

 

معاون فرهنگی دانشگاه هنر تهران اضافه کرد: در بیستم بهمن 94 اولین جلسه شورای سیاست گذاری در کمیته هنر برگزار شد و کمیته هنری برای چهاردهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در بخش دانشگاهی تشکیل شد.

 

وی اضافه کرد: بودجه بخش هنری امسال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و اختتامیه بخش هنری نیز اوایل آذر 95 برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار