کد خبر:۵۰۷۶۹۵

حمله‌ی خاخام یهودی ارشد انگلیس به حزب کارگر

خاخام ارشد یهودیان در انگلیس با انتقاد از حزب کارگر گفت مساله یهودستیزی در این حزب مشکلی جدی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «افرایم میرویس» خاخام ارشد انگلیس با انتقاد از «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر گفت که باید اقدامی موثر درباره اظهارات ضدیهودی اعضای این حزب انجام دهد.

 

به نوشته گاردین، این خاخام ارشد یهودیان انگلیس گفت که حزب کارگر در مساله "یهودستیزی" مشکلی جدی دارد و با انتقاد آنچه وی سخنان مسموم و سیاست‌های تحریف‌آمیز برخی اعضای حزب خواند، از کوربین خواست اقدامی موثر انجام دهد.

 

این خاخام یهودی در یادداشتی برای روزنامه دیلی تلگراف ضمن اشاره به اقدام کوربین در تشکیل تیم بررسی اظهارات ضدیهودی برخی اعضا گفت اگر تحقیقات بعد از انتخابات این هفته منتشر شود، شرایط بدتر شده و بهتر نخواهد شد.

 

طی چند روز اخیر چند تن از اعضای حزب کارگر انگلیس به دلیل اظهارات ضداسرائیل و ضدیهود مورد انتقاد قرار گرفتند و 50 عضو تا پایان انجام تحقیقات در این موضوع از کار تعلیق شدند.

 

روز پنج‌شنبه انتخابات شوراهای محلی و شهرداری‌ها در انگلیس برگزار می‌شود و کوربین در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفته بود که این حزب رای زیادی را به دست خواهد آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار