آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۳۶۶
نماینده روسیه در سازمان ملل:

سلاح‌های شیمیایی از ترکیه وارد عراق شد

نماینده روسیه در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت ضمن ابراز تردید درباره کارآمدی ائتلاف به رهبری آمریکا برای مقابله با داعش تاکید کرد سلاح‌های شیمیایی تروریست‌ها از ترکیه وارد عراق شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن انتقاد از استانداردهای دوگانه کشورهای غربی در مقابله با تروریسم، کارآمدی ائتلاف آمریکایی در جنگ با داعش را زیر سوال برد.

 

نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی وضعیت عراق،‌ جمعه شب(دیشب) برگزار شد؛ نشستی که در آن نماینده ویژه این سازمان در امور عراق هم حضور داشت.

 

به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، سفیر و نماینده روسیه در این نشست به شدت از مواضع دوگانه غربی‌ها و متحدان آن در مقابله با تروریسم انتقاد کرد.

 

«ویتالی چورکین» در این نشست درباره تداوم فعالیت‌های تروریست‌ها در سوریه و عراق و گسترش یافتن دامنه اقدامات آنها در لیبی، افغانستان و اروپا هشدار داد.

 

مقام روس همچنین با اشاره به تداوم اقدامات تروریستی در عراق، کارآمدی و تاثیرگذاری ائتلاف به رهبری آمریکا برای مقابله با داعش را زیر سوال برد.

 

او گفت: «ما کاملا از تلاشهای دولت عراق برای مقابله با تروریسم حمایت می‌کنیم اما افزایش شدید اقدامات تروریستی به ویژه در بغداد، نگرانی ما را بیشتر کرده و در کارآمدی فعالیت‌های "ائتلاف"(آمریکا) تردید ایجاد می‌کند».

 

چورکین تصریح کرد: «عناصر جنگ شیمیایی به سرعت در منطقه در حال گسترش هستند و تروریستها از آنها استفاده کرده‌اند اما برخی از کشورها، لجوجانه چشم خود را می‌بندند و رژیم بشار اسد را مقصر همه چیز می‌خوانند».

 

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: «ارزیابی و تحلیل مواد شیمیایی بدست آمده از اسلامگراها در نزدیکی تکریت و متعاقب آن شناسایی شرکتهای تولیدکننده و موشکافی در شرایط فروش آن به دیگر کشورها نشان می‌دهد که این مواد یا در ترکیه تولید شدند یا در آنجا به فروش رسیدند».

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار