آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۸۷۰۵

عزل و نصب فراوان برای جبران کاهش قیمت نفت در عربستان

حکام عربستان سعودی در تلاش برای مهار کردن آثار ناشی از کاهش بهای نفت، دست به عزل و نصب های فراوان زده اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه تلویزیونی المنار؛ عبد الله بن عبد العزیز پادشاه عربستان با عزل و نصب شماری از مقامات و وزرای این کشور، وزیر نفت را از سمتش برکنار کرد.
 
ایمن حلاوی گزارشگر شبکه المنار گفت عربستان سعودی با جدیت می کوشد جلوی نتایج فاجعه بار کاهش بهای نفت را برای اقتصاد خود بگیرد. 
 
بر همین اساس محمد بن سلمان جانشین ولیعهد عربستان سعودی و وزیر دفاع این کشور به تازگی طرحی موسوم به «عربستان 2030» که در همین چارچوب است را اعلام کرده که بر اساس آن دفتر پادشاهی عربستان دستور ادغام برخی ادارات و وزارتخانه ها را صادر کرده است. 
 
از جمله مهمترین تغییرات و عزل و نصب هایی که پادشاه عربستان دستور آن را صادر کرد، برکناری علی نعیمی وزیر نفت این کشور است که از سال 1995، سیاست نفتی عربستان را در دست داشته است. 
 
بر همین اساس وزارت نفت به وزارت انرژی، صنایع و معادن تغییر نام داد و خالد  الفالح به جای علی نعیمی در رأس این وزارت خانه قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار