به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر چرخساز - رئیس سازمان امداد و نجات کشور به مناسبت فرا رسیدن هفته هلال احمر با بیان اینکه شعار ما این است که در هر خانواده ایرانی باید یک امدادگر وجود داشته باشد، اظهار داشت: در حال حاضر 55 هزار امدادگر در سطح کشور هستند که دورههای ویژه و تخصصی را پشت سر گذاشتند که از این تعداد 30 درصد آنها خانم و 70 درصد آقایان هستند.
رئیس سازمان امداد و نجات کشور با بیان اینکه، بار امدادی جمعیت هلال احمر بر دوش داوطلبان است، تصریح کرد: ما با کمک این داوطلبان توانستیم درسال گذشته 45 هزار عملیات در کشور انجام دهیم.
چرخساز با اشاره به اینکه هلال احمر یک NGO و موسسه عامالمنفعه عمومی است در بخش دیگری از صحبتهای خود، افزود: هلال احمر دارای نیروهای ثابتی به عنوان نیروی کار است ولی همه این نیروها در مواقع لزوم، کار امدادرسانی و نجات را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه ما تلاش داریم که واکنشمان به رویدادها و حوادث در سریعترین زمان ممکن انجام شود، ادامه داد: تمام کسانی که در جمعیت هلال احمر در حالت عادی مسئولیت دیگری را بر عهده دارند در موقع بحران در صورت لزوم کار امداد و نجات را انجام میدهند.
چرخساز در جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه اگر نیروهای داوطلب مردمی نبودند سازمان هلال احمر نیازمند 75 هزار نیروی کادر بود، تأکید کرد: خدماتی که ما برای امداد و نجات ارائه میکنیم کاملاً رایگان است.
در ادامه این برنامه رادیویی مسعود حبیبی - رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز با تأکید بر اینکه این نهاد یک جمعیت مردمی است و در قالب یک NGO بزرگ فعالیت میکند، افزود: سازمان هلال احمر با توجه به مأموریتهایی که بر عهده دارد با تصویب مجلس کمکهایی را نیز از دولت دریافت میکند.
حبیبی با بیان اینکه در زمان وقوع حادثه در سریعترین زمان ممکن حدود 20 الی 30 دقیقه طول میکشد که نیروهای امدادی خود را به صحنه برسانند، عنوان کرد: به همین بابت است که ما توصیه میکنیم که همه افراد جامعه با فعالیت امداد آشنا شوند و اینکه در هر خانواده باید یک نفر در ارتباط با این امور دارای مهارت و آشنایی باشد.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است در زمان وقوع یک حادثه تا رسیدن امدادگران فرصت برای کمک و نجات از بین برود، بنابراین اگر افراد جامعه با این امور آشنا شوند در زمان حادثه میتوانند به خود و دیگران کمک کنند.