کاردار کویت به وزارت امور خارجه احضار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۰۷۵

کاردار کویت به وزارت امور خارجه احضار شد

پس از برگزاری نشست تنی چند از عناصر ضدانقلاب مرتبط با بیگانگان در کویت، کاردار این کشور به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان به وی ابلاغ شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، متعاقب برگزاری نشست تنی چند از عناصر ضدانقلاب مرتبط با بیگانگان در کویت، کاردار این کشور به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان به وی ابلاغ شد.

 

در این دیدار مقام وزارت امور خارجه کشورمان گفت: میزبانی چنین گردهمایی در آن کشور مصداق بارز نقض اصول و اعراف شناخته شده بین‌المللی و مغایر با حسن همجواری است.

 

مقام مزبور از کاردار کویت خواست مراتب اعتراض کشورمان را به دولت متبوع خود منتقل کند.

نظرات شما
ساجد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳
کاردار این کشور زیر پونز نقشه را زیاد اذیتش نمی کرد
هم حسن جون ممکنه ناراحت بشه
هم اون کشور وسیع و پهناور !!!!!!!!! ممکنه روابطش را با ما قطع کنه
بعدش دیگه ظریف بره جلوی امیر کدوم کشوری زانو بزنه که وزیر خارجه عربستان بهش وقت ملاقات چند دقیقه ای بده !!!!!!!!!!!
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۳
خدایی کی این قانون احضار سفیر و کاردار و... رو گذاشت تو قوانین سیاست بین الملل؟ خیلی مسخرست :)) دعوا سوسولی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار