کد خبر:۵۰۹۲۸۷
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان قزوین:

برپایی جشن‌های اعیاد شعبانیه تنها به چراغانی و دادن شیرینی محدود نشود

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان قزوین با بیان اینکه برپایی جشن‌های اعیاد شعبانیه تنها به چراغانی و دادن شیرینی محدود نشود، اگر خدمت به مردم، احسان، تواضع و فروتنی که از ویژگی‌های امام‌حسین(ع) است در جامعه مورد توجه قرار بگیرد، شاهد نشاط و شادی واقعی خواهیم بود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام مسعود خمسه‌ای، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان قزوین، با اشاره به فرارسیدن سالروز میلاد سومین اختر تابناک امامت و ولایت امام‌حسین(ع) گفت: امام‌حسین(ع) دارای ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری بارزی است که ضرورت دارد در عصر کنونی به آن پرداخته شود تا بسیاری از مشکلات موجود برطرف شود.

 

وی ادامه داد: در زیارت وارث چنین آمده است: «أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاهَ وَ آتَیْتَ الزَّکَاهَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَیْتَ عَنِ الْمُنْکَرِ» یعنی ما گواهی می‌دهیم که تو نماز را به پاداشتی، تو زکات و انفاق را به همه مراتبش ادا کردی؛ و امرت بالمعروف و نهیت عن المنکر تو آمر به معروف و ناهی از منکر هستی. تو امر به معروف و نهی از منکر کردی. یعنی تمام نهضت تو امر به معروف و نهی از منکر است. در این فراز سه ویژگی برای حضرت سیدالشهدا(ع) معرفی می‌شود که عبارتند از «برپایی نماز، پرداخت زکات و توجه ویژه به امر به معروف و نهی از منکر».

 

حجت‌الاسلام خمسه‌ای با اشاره به ضرورت توجه به جایگاه نماز در جوامع اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر آنگونه که باید به نماز پرداخته نمی‌شود و این فریضه الهی جایگاه واقعی خود را در جامعه ندارد و مورد غفلت واقع شده است. وی با بیان اینکه احیاء امر به معروف و نهی از منکر یکی از برجسته‌ترین خصوصیات امام‌حسین(ع) است گفت: گرچه همه پیامبران و اولیاء الهی به این فریضه پرداخته‌اند؛ اما این امام همام به صورت ویژه و در مرتبه‌ای بالاتر به امر به معروف و نهی از منکر توجه کرده و خود و خانواده و یارانش را فدای احیاء این اصل مهم کرد تا دین اسلام پابرجا باقی بماند.

 

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان قزوین با انتقاد از خالی بودن جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی تصریح کرد: باید آحاد جامعه و دوستداران ولایت به صورت عملی رفتار و منش خود را با سبک رفتار اهل بیت مطابقت دهند و با الگو گرفتن از سیره آنها جامعه و نظام اسلامی را بیمه کنند.

 

این مسئول برپایی جشن‌های اعیاد شعبانیه را بسیار مطلوب دانست و ادامه داد: باید در این اعیاد عملاً رفتار خود را با اهل‌بیت مطابقت دهیم و بر ادامه راه و شیوه آنها برای برپایی احکام الهی در جامعه تاکید کنیم.

 

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان قزوین یکی از برجسته‌ترین خصوصیات رفتاری امام‌حسین(ع) را مقابله با دشمنان اسلام دانست و گفت: در حال حاضر دشمنان اسلام که کینه و بغض اهل‌بیت را در دل دارند با طرق مختلف درصدد نابودی شیعه هستند؛ بنابراین می‌توان طبق آیه شریفه قرآن با آنها «اشداء علی الکفار» برخورد نمود.

 

حجت‌الاسلام خمسه‌ای با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم که امام‌حسین(ع) را سفینه‌النجاه معرفی می‌کند، خاطرنشان کرد: برای اینکه در کشتی نجات اهل‌بیت و امام‌حسین(ع) جای بگیریم باید تلاش کنیم تا رضایت آنها را با در پیش گرفتن اخلاق و رفتار الهی و انجام دستورات حضرت حق بگیریم که در این صورت سوار کشتی نجات اهل‌بیت خواهیم شد.

 

وی تصرح کرد: در گرفتن جشن‌ها نباید تنها به دادن شیرینی و شربت و یا چراغانی‌ها اکتفا شود؛ بلکه باید به سراغ شناخت ویژگی‌های اهل‌بیت رفت تا آنها را در جامعه به کار برد.

 

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان استان قزوین در پایان با بیان اینکه در حال حاضر در لایه‌های مختلف جامعه مشکلات و معضلات بسیاری وجود دارد که شادی واقعی را از انسان می‌گیرد خاطرنشان کرد: خدمت به مردم، احسان، تواضع و فروتنی از ویژگی‌های امام‌حسین(ع) است که اگر در جامعه به آن پرداخته شود شاهد نشاط و شادی واقعی خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار