اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی دانشگاه آزاد کرج در یک اقدام تعجب انگیز اقدام به تبلیغات برای کانون دانشجویی صلح و سلام که فاقد مجوز از شورای فرهنگی دانشگاه است، کرد.
دیروز نیز رسانه ها خبر از نصب بنر تبلیغاتی توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد کرج در سطح دانشگاه برای این کانون فاقد مجوز دادند. حال این بار نیز روابط عمومی دانشگاه اقدام به تبلیغات برای این کانون کرده است.
معلوم نیست به چه علت مسئولین دانشگاه آزاد کرج اصرار به تبلیغات و حمایت از یک کانون فاقد مجوز دارند.
از طرفی انتخاب نام «صلح و سلام» برای این کانون دانشجویی قابل تامل است.
باید جستجوی ساده در اینترنت به این نتیجه می رسیم عبارت «صلح و سلام» کلیدواژه تاکیدی مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است. بطوری که در جلسه شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مورخ ۲۲ شهریور، موضوع برگزاری سلسله همایش ها، جشنواره ها و کارگاه هایی با عنوان «صلح و سلام» با همکاری سازمان های مردم نهاد و بخش های دولتی که با دانشگاه آزاد تفاهمنامه همکاری دارند، به تصویب رسید.
طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد درباره چرایی انتخاب شعار صلح و سلام در این جلسه گفت: واژه صلح ناظر به معرفی چهره اسلامی به عنوان نماد صلح، دوستی و عدالت است و سلام نیز با توجه به شعار مقام معظم رهبری یعنی سال دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی انتخاب شده است که این شعار می تواند به عنوان شعار فرهنگی دانشگاه ها نیز مدنظر قرار گیرد که دانشگاه آزاد می تواند محور برگزاری این گونه همایش ها باشد.
این در حالی است که سال گذشته طه هاشمی با طرح شعار اسلام رحمانی و ترویج آن به عنوان سیاست فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واکنش بسیاری را برانگیخت. بطوری که رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار سال گذشته با دانشجویان با انتقاد از طرح شعار اسلام رحمانی فرمودند: «اسلام رحمانی نشأت گرفته از لیبرالیزم نه اسلامی است نه رحمانی». به نظر می رسد طرح شعار صلح و سلام آن روی سکه اسلام رحمانی باشد که امروز به عنوان یکی از سیاست های فرهنگی دانشگاه آزاد در حال پیگیری است و مسئولین واحد کرج نیز حساب ویژه ای روی این کانون البته فاقد مجوز باز کرده اند.
لازم به ذکر است، بنابر اخبار موثق رسیده معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد کرج در آخرین جلسه شورای فرهنگی بدون طی مراحل قانونی به یکباره قصد تاسیس ۱۳ کانون دانشجویی را داشته است که با اعتراض اعضای شورای فرهنگی مواجه می شود و اعضا خواستار طی مراحل قانونی تشکیل کانون ها شده اند.
معلوم نیست چگونه یکباره تعدادی از دانشجویان به این نتیجه رسیده اند همزمان درخواست تاسیس ۱۳ کانون دانشجویی را به معاونت فرهنگی ارائه دهند.
این اقدام دانشگاه آزاد سیاست تشکیل تشکل ها و کانون های یکبار مصرف را برای اهداف انتخاباتی تداعی می کند.