آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۰۷۷۴
توسط هیات منصفه دادگاه مطبوعات

روزنامه‌های ۹۰ و ستاره صبح مجرم شناخته شدند

هیئت منصفه دادگاه مطبوعات استان تهران در رسیدگی به پرونده مدیران مسئول روزنامه‌های ۹۰ و ستاره صبح به ترتیب با شکایت جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملی و دادستان تهران، متهمان را در ارتباط با شکایت صورت گرفته، مجرم شناختند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز با حضور اعضای هیئت منصفه دادگاه مطبوعات استان تهران به اتهامات مدیران مسئول پایگاه خبری شهدای ایران، روزنامه‌ ستاره صبح و روزنامه ورزشی 90 در شعبه ششم دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی رسیدگی شد. 

 

بر اساس این گزارش، پرونده مدیر مسئول پایگاه خبری شهدای ایران با شکایت سازمان اقتصادی کوثر و به اتهام نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر تشکیل شده بود که هیئت منصفه مطبوعات پس از استماع شکایت شاکی و دفاعیات متهم، مدیر مسئول پایگاه خبری شهدای ایران را مجرم شناخت و مستحق تخفیف در مجازات دانست.

 

پرونده مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح نیز با اعلام جرم دادستانی تهران به اتهام نشر مطالب خلاف واقع به قصد تشویش افکار عمومی رسیدگی شد که هیئت منصفه مطبوعات، متهم را در ارتباط با اتهام انتسابی مجرم شناخت و مستحق تخفیف در مجازات ندانست.

 

همچنین در دادگاه امروز پرونده مدیر مسئول روزنامه ورزشی 90 با شکایت جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال به اتهام نشر مطالب خلاف واقع به قصد اضرار به غیر مورد رسیدگی قرار گرفت که هیئت منصفه مطبوعات، متهم را مجرم شناخت و مستحق تخفیف در مجازات دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار