کد خبر:۵۱۰۷۸۹

تولید کنندگان «شاهزاده روم» با «فیلشاه» به سینماها می‌آیند

شورای صدور پروانه ساخت با تولید ۳فیلمنامه در جلسه ۱۵ اردیبهشت موافقت کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم نامه‌های «خواب تاریک، خواب » به تهیه کنندگی، کارگردانی و نویسندگی پوران درخشنده در ژانر اجتماعی و  «فیلشاه ( پویانمایی)» به تهیه کنندگی حامد جعفری و به کارگردانی هادی محمدیان و نویسندگی مشترک هادی محمدیان،محمد باقر مفیدی کیا و علی محمد رمضانپور در ژانر کودک و نوجوان موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

 

بر پایه این گزارش در جلسه 19 اردی بهشت شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،با عرضه فیلم های «چهارشنبه19 اردیبهشت» به تهیه کنندگی«آسپیرین/قسمت 3تا5» به تهیه کنندگی و به کارگردانی فرهاد نجفی موافقت شد.

 

همچنین در این جلسه با عرضه 4عنوان فیلم کوتاه، 6 عنوان فیلم خارجی و 4 عنوان فیلم مستند نیز موافقت به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار