اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیم پورازغدی، استاد حوزه و دانشگاه در برنامه ای که امروز تحت عنوان «ظهور عدالت قبل از ظهور مهدی (عج)» به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در خصوص اینکه آیا عدالت در عصر حاضر می تواند قابل مقایسه با عدالت زمان ظهور منجی عالم باشد یا خیر؟ گفت: انتظار برای ظهور عدالت جهانی از زمینه های ظهور است و در تمامی ادیان به نحوی انتظار برای ظهور منجی دیده می شود. خداوند وعده عدالت جهانی را داده و به همین خاطر نباید به امید اینکه روزی عدالت جهانی ظهور پیدا خواهد کرد، از تلاش برای در مسیر قرار گرفتن عدالت دست برداشت. نباید این گونه تلقی شود که انتظار به معنی تعطیلی شریعت و تلاش برای عدالت است.
وی ادامه داد: انتظار برای ظهور منجی فقط مختص به مذاهب و ادیان الهی نیست؛ حتی شعارهای تمامی ادیان در این زمینه تقریبا با یکدیگر برابر است؛ اما شما باید بدانید که تا جهانی عمل نکنید، نمی توانید حتی در یک جای کوچک از جهان نیز عدالت برقرار کنید. تلاش برای ایجاد بستر عدالت قبل از ظهور منجی، یک امر واجب است.
استاد حوزه و دانشگاه با طرح این سوال که آیا مبانی عدالت امروز با نهضت آخرالزمان قابل مقایسه است یا خیر، خاطرنشان کرد: اصول هر دو عدالت؛ آری، اما باید برای هر آنچه که اولیا و پیامبران در خصوص ظهور گفته اند، تلاش کنیم؛ چرا که با ظهور او سیستم فاسد در جهان تخریب خواهد شد و پایه اندیشه ها تغییر خواهند کرد.
رحیم پورازغدی ضمن تاکید بر اینکه جهان به یک انقلاب بزرگ نیازمند است، اظهار داشت: نیمچه انقلاب هایی که تاکنون در مسیر دنیا اتفاق افتاده اند، باید پیش می آمدند. انقلاب اسلامی ما نیز در مقایسه با سایر انقلاب ها یک انقلاب کبیر بود، اما در مقابل انقلاب منجی عالم کوچک به نظر خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: همه دنیا منتظر یک انقلاب بزرگ در عقل و اندیشه، اقتصاد جهانی، سیاست بین الملل و غیره هستند، اما همه این انقلاب ها طی یک نهضت و با یک درگیری خونین در سطح جهان رخ خواهد داد؛ درست طبق گفته قرآن کریم. امروز دولت ها و انسان هایی هستند که با اسلحه و خشونت به جنگ عدالت می آیند و به اسم ایجاد عدالت، تمام دنیا را ناامن کرده اند؛ اینها کسانی اند که در این صد سال اخیر 150 جنگ به راه انداختند و بحث شان نه عدالت بود، نه آرامش.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه این عده، تعدادشان کمتر از 20 درصد است، تصریح کرد: ۸۰ درصد، ملت ها و مردمانی هستند که به دست آنها همه چیز درست خواهد شد؛ آن زمان بشر تربیت می شود و دیگر شاهد هیچ مسلمان بی شناسنامه ای نخواهیم بود. امروزه قدرت هایی همچون آل سعود و آمریکا و آخوندنماهایی وجود دارند که توجیه مذهبی می کنند. عده ای می پرسند چه کسی و چه زمانی این آدم ها سرکوب و بحران ها مدیریت می شود؟ امروزه از میان هفت میلیارد انسانی که روی کره زمین زندگی می کنند، یک میلیارد گرسنه می خوابند؛ یعنی از هر هفت نفر یک نفر از گرسنگی می میرد، پس قطعا این آن عدالتی نیست که امروزه برخی در دنیا به بهانه آن جنگ به راه می اندازند؛ که اگر این عدالت درست بود ،وضع دنیا امروز این گونه نبود.
رحیم پورازغدی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه شریف گفت: امام زمان(عج) سوپر من نیست که مردم بنشینند و هیچ تلاشی نیز نکنند تا کسی بیاید و آرامش را به آنها بازگرداند. مردم عصر حاضر باید بدانند او رهبر انقلاب بشریت است و روزی همه بشریت برای او به پا می خیزند. تصور نکنید که فقط آن 313 نفر یاران اصلی او خواهند بود؛ حلقه اصلی همین تعدادند، اما طبق روایات حلقه بعدی متشکل از 10 هزار نفرند و حلقه بعد به ترتیب متشکل از نخبگان و آحاد مردم خواهند بود؛ که به حول قوه الهی روزی همه دنیا به نهضت او خواهند پیوست. البته خوب است بدانید که آن زمان که مهدی موعود(عج) ظهور می کند ان قدر دین تحریف شده که وقتی ایشان می خواهند دین را معرفی کنند، دینداران می گویند تو مسلمان نیستی و می خواهند قرآن خواندن را یاد ایشان دهند!
وی در ادامه سخنان خود افزود: مصداق شرایط تحریف در دین، درست مثل آمریکا می ماند؛ که بزرگترین هولوکاست را در فلسطین انجام می دهد و برای دعا و نیایش و توبه کنار دیوار ندبه می رود. شما امید داشته باشید که دست خدا از پرده بیرون خواهد آمد و کسانی هم که قبل از این نهضت، از دنیا بروند اما در زمان حیات خود برای عدالت تلاش کنند، در زمان ظهور منجی جزو سربازان او محسوب خواهند شد. خیلی ها زمان پیامبر نیز حضور داشتند، اما با او دشمنی می کردند و هستند کسانی که در زمان امام زمان نیز با او دشمنی خواهند کرد.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: بعد از ظهور، تمدن سازی در عالی ترین سطح اتفاق می افتد؛ به نحوی که انسانیت در بسیاری ابعاد تکامل می یابد و تمدن پیشرفته می شود، اما معنی پیشرفت از بعد مادی آن نیست، بلکه توام با اخلاقیات است. مسئله ظهور، مسئله خلافت الهی انسان است که از سیر کردن شکم های گرسنگان جهان که جزو اهداف همین نهضت است نیز، خیلی فراتر است. خداوند در وعده اش خلف وعده نمی کند و به آن جامع عمل خواهد پوشاند. آن هنگام زمین در اختیار همه بشریت است، در حالی که امروز همه به حق خود نمی رسند و از زمین استفاده نمی کنند.
رحیم پورازغدی در خصوص انقلاب در اقتصاد جهانی نیز گفت: جهانی شدن جزو زمینه های آخرالزمان و عدالت همگانی است. آن زمان همه برابر و برادرند و از حقوق یکسانی برخوردار خواهند بود. در حوزه جهانی سازی که امروزه غرب شعارش را می دهد، یکسری شباهت ها با جهانی سازی اسلامی وجود دارد؛ مثل داشتن رژیم اقتصادی و حقوقی واحد در جهان و تفکراتی از این قبیل. اما باید پرسید این رژیم، چه رژیمی است و سرکردگانش چه کسانی هستند؛ البته جواب مشخص است، کدخدای این رژیم سرمایه داران هستند.
وی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه انتظار مهدی(عج) یعنی انتظار جهانی شدن بیان داشت: جهانی شدن که مهدی(عج) با ظهورش آن را رقم خواهد زد با نظامی که در عصر حاضر تبعیض نژادی و طبقاتی در آن موج می زند، متفاوت است؛ چیزی که اکنون وجود دارد، تلاش برای تسلط غرب بر شرق است و اینکه رسانه ها دست گروه های خاصی باشد، فرهنگ ملت ها را آنها مشخص کنند و علم و دانش صرفا در تصرف خودشان باشد.
دعا براي آرامش دلها و رسيدن به عدل دست نيافته ماست
يا حق
كه خيلي كارها در غيبت كبري براي خيلي ها مي كند
و استاد لطفا منبع و رفرنس براي سخنان خود معرفي كنيد تا ما هم فيض مطالعه داشته باشيم