کد خبر:۵۱۱۶۱۲
سازمان کمکی SOS:

بسته ریاضتی جدید یونان، اوضاع را بدتر می‌کند

یک سازمان کمکی در یونان با اشاره به اوضاع وخیم خانواده‌ها و کودکان در این کشور بحران زده اروپایی تصریح کرد که بسته ریاضتی جدیدی که اخیرا در این کشور تصویب شده اوضاع همه بخصوص کودکان را بدتر می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، بر اساس ارزیابی سازمان کمکی SOS دهکده کودکان که در آلمان سازمانی شناخته شده است، بسته جدید ریاضتی برای یونان که اخیرا در پارلمان این کشور تصویب شده است شرایط خانواده ها را بدتر می کند. بخصوص شرایط کودکان در این کشور وخیم است.  تاثیرات سیاست های ریاضتی این بسته تنها به بازنشسته ها مربوط نشده و شامل حال همه می شود.

 

بر اساس این گزارش، وضعیت به طور کلی در یونان این گونه است: بسیاری انسان ها سال هاست که درآمد ثابتی ندارند. در آغاز بحران در سال 2009 آن ها هنوز می توانستند درخواست خدمات اجتماعی کنند.

 

البته وضعیت آن ها همچنان ناامید کننده تر می شد چرا که دیگر هیچ کمک مالی وجود نداشت و پس اندازهای آن ها هم خالی شده بود. خانواده های یونانی تحت بیکاری و فقر رنج زیادی می کشند. رسما نرخ بیکاری در این کشور حدود 27 درصد است.

 

شمار طلاق ها، افسرگی ها و خودکشی ها در این کشور به شدت افزایش پیدا کرده است. حدود یک سوم یونانی ها هیچ گونه دسترسی به امکانات و مراقبت های پزشکی ندارند. سیستم بهداشت عمومی عملا در هم شکسته است. بسیاری از خانواده ها به عنوان مثال دیگر در شرایطی نیستند که هزینه واکسیناسیون فرزندان خود را تقبل کنند.

 

بر اساس این گزارش در یونان تقریبا 1.9 میلیون نفر زیر 18 سال هستند. نرخ فقر کودکان بیش از دو برابر شده و به چهل درصد رسیده است. غفلت، سوء استفاده و خشونت علیه کودکان به شدت افزایش پیدا کرده است. از این رو همواره خانواده های بیشتری از سازمان ما درخواست کمک می کنند.

 

سازمان کمکی SOS دهکده کودکان از سال 1975 در یونان کار می کند. برای مقابله با عواقب ناشی از بحران مالی تا به حال هفت برنامه تقویت خانواده از طرف این سازمان راه اندازی شده است. از سال 2015 کمک های اضطراری برای خانواده های پناهندگان و کودکان آن ها نیز راه اندازی شده است.

 

با وجود کمک های مالی وام دهندگان بین المللی به یونان در ازای سیاست های ریاضتی تحمیلی به این کشور آِینده یونان همچنان نامعلوم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار