آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۸۸۵
با حضور جمع کثیری از دانشجویان؛

جشنواره «حرف‌های ناگفته» در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد

جشنواره «حرف‌های ناگفته» امروز با حضور جمع کثیری از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد مشهد در این دانشگاه برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، رضا قهرمان روز گذشته در جشنواره شب شعر و موسیقی «حرف‌های ناگفته» که به همت مجمع اسلامی دانشجویان و کانون ادبی دانشجویی تمنوس دانشگاه آزاد مشهد در این دانشگاه برگزار شد، گفت: این جشنواره حاصل یک ماه تلاش یک تیم 20 نفره دانشجویی است.

 

وی با اشاره به این نکته که فراخوان ارسال آثار به این جشنواره از اول اردیبهشت ماه به دانشگاه‌های خراسان رضوی ارسال شد، تصریح کرد: مهلت ارسال آثار تا 25 اردیبهشت ماه بود و در این مدت حدود 80 اثر از دانشگاه‌های خراسان رضوی به دبیرخانه این جشنواره رسید.

 

دبیر مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد خاطرنشان کرد: از این تعداد اثر 25 اثر جهت اجرا و پنج اثر جهت دریافت جایزه انتخاب شدند.

 

در ادامه حجت الاسلام رسولی به افزایش بودجه‌های فرهنگی و تلاش مسئولان دانشگاه آزاد کشور جهت برگزاری برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی اشاره کرد و گفت: بنای دانشگاه آزاد بر این است تا فضا را برای فعالیت‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی دانشجویان فراهم کند.

 

وی مشارکت دانشجویان از تصمیم تا اجرا را شعار کلیدی دانشگاه آزاد خواند و تصریح کرد: آنچه که در دانشگاه آزاد مورد تاکید است مشارکت دانشجویان در برنامه‌ها می‌باشد و به طور کلی مسئولان تنها به سیاستگذاری می‌پردازند و دانشجویان به اجرا.

 

مدیر فرهنگی- اجتماعی دانشگاه آزاد مشهد در پایان دانشجویان را به انجام فعالیت‌های فوق برنامه فراخواند و بیان داشت: انجام فعالیت‌های فرهنگی در کنار تحصیل روحیه انسان را تلطیف می‌کند.

 

لازم به ذکر است در این مراسم عمران میری، محمدعلی بهمنی و مهدی فرجی، شاعران برجسته کشوری حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار