کد خبر:۵۱۲۷۰۱

مسئولان مجوز ایجاد زنجیره انسانی جهت حمایت از تولید ملی را صادر نکردند

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مشهد از عدم اعطای مجوز جهت ایجاد زنجیره انسانی برای حمایت از تولید ملی در جلوی ساختمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

علی سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اعلام این خبر که مسئولان مجوز ایجاد زنجیره انسانی جهت حمایت از تولید ملی در مقابل ساختمان صنعت، معدن و تجارت را به دانشجویان دانشگاه‌های مشهد ندادند، گفت: بعد دو هفته پیگیری مکرر و مصرانه از سوی فرمانداری مشهد و استانداری خراسان رضوی پاسخی مبنی بر عدم صدور مجوز برای ایجاد حلقه و زنجیره انسانی روبروی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان جهت حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از واردات کالای خارجی بی‌کفیت مطابق منویات رهبر معظم انقلاب را داده نشد.

 

وی این عمکلرد مسئولان استان را خلاف ادعای دولت مبنی بر توجه به دموکراسی و آزادی بیان خواند و تصریح کرد: جای بسی تاسف و تاثر است که مسئولان دولتی نه تنها جلوی نقد را می‌گیرند، بلکه حتی اجازه حمایت از نیروی انسانی و کارگر ایرانی و تولید ایرانی را نیز می‌گیرد.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مشهد ادامه داد: دو هفته پیش از فرمانداری مشهد درخواست مجوزی جهت حمایت از تولید داخلی و مخالفت با واردات بی‌رویه کالاهای خارجی را کردیم و علی رغم این‌که انتظار می‌رفت با ایجاد این زنجیره انسانی موافقت کنند؛ اما متاسفانه شاهد مخالفت آنان بودیم.

 

سلطانی در خصوص علت این مخالفت خاطرنشان کرد: به صورت شفاهی به نماینده بسیج دانشجویی اعلام کردند که برگزاری این تجمع در ساعت اداری منجر به ایجاد اشکال در تردد ارباب رجوع به داخل سازمان خواهد شد.

 

وی بیان کرد: زمانی که به آنان گفتیم این مجوز را برای ساعتی غیر از ساعت اداری بدهید، متاسفانه باز هم با مخالفت آنان مواجه شدیم.

 

دبیر شورای تبیین مواضع  بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مشهد در ادامه سخنان خود هدف از ایجاد این زنجیره انسانی را حمایت از دولت، نیروی انسانی و تولید داخلی دانست و گفت: مطابق فرمایشات رهبری خواستار مقابله با واردات کالاهای خارجی که مشابه ایرانی آن وجود دارد شدیم؛ اما متاسفانه گویا مسئولان دولتی تمایلی به این حمایت نداشته و این‌گونه به نظر می‌رسد که خود مدافع واردات بی‌رویه کالاهای خارجی در ایران هستند.

 

سلطانی یادآور شد: منتظر پاسخگویی مسئولان به این دغدغه دانشجویانی مشهدی هستیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار