آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۹۷۲

ابلاغ بخشنامه سنجش صلاحیت معلمی تا ۲ هفته آینده

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فاز دوم رتبه‌بندی و ارتقای معلمان در سال جاری مبتنی بر سنجش صلاحیت‌ها خواهد بود، از ابلاغ بخشنامه‌ای پیرامون چگونگی سنجش صلاحیت‌ها طی یک تا دوهفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد بطحائی در این باره افزود: طرح رتبه‌بندی معلمان در مهرماه سال گذشته کلید خورد و بر مبنای آن بیش از 830 هزار معلم واجد شرایط از افزایش حقوق میانگین 300 هزار تومانی بهره‌مند شدند. وی افزود: البته طرح رتبه‌بندی معلمان دارای ابعاد مختلفی است و امسال نوبت به اجرای فاز دوم آن رسیده است.



معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به منظور سنجش مهارت‌ها و صلاحیت معلمی و ارتقاء در طرح رتبه بندی، موظف به راه‌اندازی مرکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای معلمان هستیم گفت: مرکز اصلی و تکمیلی سنجش صلاحیت‌ها در سال 96 افتتاح می‌شود.



بطحائی ادامه داد: اما در سال جاری که باید فاز دوم رتبه‌بندی را اجرا کنیم، رتبه‌بندی و ارتقای معلمان مبتنی بر سنجش صلاحیت‌ها خواهد بود. مکانیسم مربوط طراحی شده و بخشنامه آن ظرف یک تا دو هفته آینده که مسیر خود را طی کرد ابلاغ خواهد شد.

 

منبع: ایسنا
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۷
می خواهند لفتش بدن تا مهر دیگر
5
1
حسین باکری
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۹
شما میخواهید دبیری که 23و24سال تدریس میکند رادوباره صلاحیت سنجی کنید شماهاراچه کسی باید بسنجد /بازنشستگی پیش ازموعد اعلام کنید ببینید 90درصد نیروهاتقاضای بازنشستگی میکنند
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
بخشنامه سنجش صلاحیت وزیر و معاون دروغگوش کی ابلاغ میشه؟؟؟؟!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار