اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، فرزاد کریمی،دانشجوی مکاترونیک دانشگاه حکیم سبزواری و طراح این دستگاه در حاشیه رونمایی از این طرح گفت: این دستگاه جهت درمان بیماری«Hyperhidrosis » یا تعریق بیش از حد بدن طراحی شده است.
وی، با تشریح مشخصات فنی این طرح افزود: این دستگاه با تحریک غدد عرق در کف دست و کف پا و عمل یونیزاسیون پتاسیم و کلسیم باعث قطع شدن فرایند تعریق بیش از حد بدن میشود.
این دانشجوی مکاترونیک دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه منبع انرژی این دستگاه برق شهری است، تصریح کرد: استفاده از این دستگاه در طی مدت یک ماه سبب قطع تعریق بیش از اندازه بدن می شود.
وی با بیان اینکه بیماری Hyperhidrosis راه های درمان دیگری هم دارد، خاطرنشان کرد: درمان هایی مانند بوتاکس، تزریق ژل و داروها و طب سوزنی از جمله مواردی است که جهت درمان این بیماری استفاده می شود.
کریمی گفت: البته برخی از این درمان ها عوارضی را نیز در پی دارد و در برخی افراد دیگر نیز این درمان ها بی نتیجه است اما دستگاه ما روی اکثر افراد به صورت تضمینی این مشکل رو رفع می کند.
این دانشجوی مکاترونیک دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: طراحی این دستگاه یکسال طول کشید و با هزینه ای بالغ بر چهار میلیون ریال ساخته شد.
وی تشخیص خودکار حضور یا عدم حضور دست ها د دستگاه، سبک و قابل حمل و نقل بودن و تنظیم ولتاژ دستگاه را از جمله مزیت های این دستگاه نسبت به مشابه خارجی آن برشمرد.
این دانشجوی دانشگاه حکیم با اشاره به اینکه در حال بهینه کردن طرح خود میباشد، گفت: در نمونه بهینه سازی شده خیلی از هزینه ها پایین اورده شده و پیش بینی می کنیم این دستگاه با قیمت زیر ۱۵۰ هزار تومان به تولید انبوه برسد.