آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۴۳۴
معاون عملیات نیروی زمینی ارتش خبرداد

آزمایش سلاح‌های بهینه شده ارتش در رزمایش بیت المقدس ۲۸

معاون عملیات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: سلاح های بهینه شده شامل راکت نازعات و والفجر و راکت انداز ۲۲ و توپخانه دور زن ۴۵ با افزایش دقت و سرعت هدف های فرضی در رزمایش بیت المقدس ۲۸ آزمایش می شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو امیر سرتیپ دوم ستاد علی محرابی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری رزمایش بیت المقدس ۲۸ در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ما امروز شاهد برگزاری مرحله اول و دوم رزمایش بیت المقدس ۲۸ در منطقه مرنجاب آران و بیدگل هستیم.


وی به اهداف برگزاری این رزمایش اشاره کرد و افزود: ارتقا و تکمیل آموزش های نزاجا که در طول سال سپری کرده اند، مرحله تکمیلی و میداین آن در این رزمایش را انجام می دهند.


معاون عملیات نیروی زمینی ارتش گفت: امروز مرحله اول و دوم رزمایش موشکی و راکت از جمله راکت نازعات و والفجر و راکت انداز ۲۲ بهینه شده و توپخانه دور زن ۴۵ که سلاح هاتی بهینه شده است، با افزایش دقت و سرعت هدف ها را مورد اثبات قرار می دهد.


وی ادامه داد: مرحله اول از جمله دسته‌ها و رسته‌های توپخانه، تکاور و مهندسی شامل دو گروه تخصصی است.


معاون عملیات نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: مرحله دوم نیز شامل؛ عملیات ویژه توسط تیپ ۶۵ نوهد (کلاه سبزها) با انجام حرکات سرعتی در مقابل دشمن فرضی، شامل حرکات دستگیری و تععقیب و گریز و عملیات ویژه توسط دلاورمردان نوهد انجام می شود.


در آستانه فرا رسیدن سوم خرداد سالروز غرورآفرین آزاد سازی خرمشهر، اقتدار و توانمندی یگان های نیروی زمینی ارتش در رزمایش بیت المقدس ۲۸ از امروز به مدت دو روز با حضور امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در کویر مرنجاب آران و بیدگل و منطقه عمومی نصرآباد اصفهان به نمایش گذاشته می شود.


در برگزاری رزمایش بیت المقدس ۲۸ ارتش جمهوری اسلامی، آخرین تاکتیک های دفاعی و موشکی با جدیدترین سلاح ها و به صورت واقعی تمرین خواهد شد.


ارتقای آمادگی رزمی یگان های نیروی زمینی ارتش و آزمایش تجهیزات و سلاح هایی که تاکنون در این نیرو رونمایی شده است، از اهداف برگزاری این رزمایش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار