آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۲۷۳۰
رضا سراج:

خرمشهر اقتصادی آزاد شد!‌روحانی مچکریم

رضا سراج در مطلبی با عنوان«خرمشهر اقتصادی آزاد شد! روحانی مچکریم» نوشت

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا سراج در مطلبی با عنوان«خرمشهر اقتصادی آزاد شد! روحانی مچکریم» نوشت:

مقدمه : آقای روحانی در 3 خرداد 94 در کنگره ملی تجلیل از ایثارگران گفت : « همان‌طور که سرداران نظامی ما خرمشهر را آزاد کردند، سرداران سیاسی هم خرمشهرها را آزاد خواهند کرد. » این یادداشت، اظهارات و ادعای شاذ آقای روحانی را بررسی می نماید.

 

مروری بر سخنان آقای روحانی :«...امروز سرزمین زیبای فعالیت اقتصادی شما با دنیا، توسط 1+5 شورای امنیت و ابرقدرت ها اشغال شده است و ما با ابزار سیاسی و دیپلماسی می‌خواهیم سرزمین اقتصاد خود را که به ناورا تصرف و اشغال شده، آزاد کنیم...این پروسه تا آزادی همه خرمشهرهای سرزمین اقتصادی، تجاری، بانکی، بیمه ای، اجتماعی، سیاسی ، فرهنگی و علمی ادامه می یابد...باید با ابزار سیاسی و دیپلماسی سرزمین اقتصادی کشور را که به ناروا اشغال شده آزاد کنیم...»

 

آیا خرمشهر اقتصادی آزاد شد ؟ برای بررسی ادعای آقای روحانی،کافی است به اظهارات ولی الله سیف (رئیس بانک مرکزی) در شورای روابط خارجی امریکا توجه شود : « انتظار ما این است که بعد از اجرای برجام، ایران به تجارت بین‌الملی متصل شود. تاکنون اثری که از توافق هسته ای انتظار داشتیم را ندیدیم. با در نظر گرفتن فعالیت‌هایی که ما انجام دادیم، اتفاقی برایمان نیفتاده است.  به‌طور کلی ما قادر نیستیم از پول های خود در خارج استفاده کنیم. آمریکایی‌ها به تعهدات خود پایبند نبوده‌اند. ایران انتظار دارد دولت آمریکا امکان دسترسی محدود کشورش به دلار را برای تسهیل مبادلات مالی با کشورهای دیگر فراهم کند و به اجرای کامل توافق هسته‌ای پایبند باشد »    

 

نتیجه :خرمشهر را خدا آزاد کرد. رزمندگان و سرداران عملیات فتح خرمشهر به وعده های الهی باور داشتند و با اعتقاد به اسلام انقلابی، اقدام و عمل نمودند. خرمشهرهای اقتصادی را کدخدا آزاد نمی کند؛ مردانی از مکتب اسلام انقلابی (خان طومانی) را می طلبد. با مدیران خوان تومانی و عناصر حلقه های نیویورک و نیاوران تنها روی کاغذ می توان عملیات کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار