کد خبر:۵۱۳۳۹۷
میرزاده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

هاشمی رفسنجانی در مورد سهم فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد درست گفته است!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دولت احمدی نژاد سهم دانشگاه آزاد را از تحصیلات تکمیلی کاهش داد.

حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن تایید اظهارات هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه 50% فارغ التحصیلان کشور در دانشگاه آزاد تحصیل کرده اند در حالی که تنها 37% دانشجویان کشور عضو این دانشگاه هستند تصریح کرد: آقای هاشمی  درست گفته اند چون مرکز آمار ایران گفته است که فارغ التحصیلان در کشور حدود ۱۱ میلیون نفر است.

 

وی افزود: سرشماری سال ۱۳۹۰ جمعیت فارغ التحصیلان را ۱۰میلیون نفر عنوان کرده است اما تا سال های اخیر باید بالای ۱۱ میلیون نفر باشند ما هم آمار خود را مستند کرده ایم که پنج میلیون و هفتصد هزار نفر از فارغ التحصیلان کشور را افرادی تشکیل می دهند که مدرک دانشگاه آزاد اسلامی دارند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مورد سهم این دانشگاه در نظام تحصیلات تکمیلی خاطر نشان کرد: سهم دانشگاه آزاد تا سال ۸۳ بالای ۵۳% آموزش عالی ایران بوده است اما در دولت آقای احمدی نژاد به ۳۵% رسیده که اخیرا به ۳۷ % رسیده است علت هم این است که سهم دانشگاه هایی  مثل جامع علمی کاربردی و پیام نور را افزایش داده اند. به طوری که رشد دانشجویان دانشگاه های آزاد در ۱۰سال گذشته ۳/۹ درصد و متوسط کشور ۹ تا ۱۰ % بوده است که علت آن رشد بقیه دانشگاه ها بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار