به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو آریا الستی، سرپرست ستاد اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان در همایش ملی «نقش جامعه نخبگانی حوزه های علمیه در تحقق اقتصاد مقاومتی» که در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد، تاکید کرد: تنها روحانیت می تواند اقتصاد مقاومتی را به خوبی در میان مردم انقلابی و متدین ایران اسلامی تبیین و ترویج کند.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان استفاده از تولیدات داخلی را یکی از مهم ترین راهکارهای مقابله با مصرف کالاهای خارجی دانست و بیان داشت: سرمایه گذاران با حمایت و مردم با استفاده از تولیدات داخلی می توانند نقش بسزایی را در تحقق شعار سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" ایفا کنند.
الستی با بیان اینکه واژه نخبه به چه فردی اطلاق می شود، تصریح کرد: در این راستا حوزه علمیه باید به تحقیق و بررسی و با راهنمایی، مردم را بهسوی اقتصاد سالم و کسب روزی حلال سوق دهند. طبق سند راهبری کشور در امور نخبگان فردی که در خلق و گسترش علم، فناوری، هنر، ادب و مدیریت کشور در چارچوب ارزش های اسلامی اثر گذاری بارز داشته باشد از او به عنوان نخبه یاد میشود.
وی ادامه داد: یک فرد نخبه علاوه بر اینکه بایددارای فعالیت هایی برپایه هوش، خلاقیت، انگیزه و توانمندی های ذاتی باشد باید دارای خبرگی، تخصص و توانمندی های اکتسابی که موجب سرعت بخشیدن به پیشرفت و اعتلای کشور می شود هم باشد.
الستی ضمن تاکید بر اهمیت سند راهبردی نخبگان اظهار داشت : سند راهبردی کشور در امورنخبگان از یکسری فعالیت هایی آگاهانه، خلاقانه و نوآورانه که اثر گذاری محسوس بر پیشرفت کشور در حوزه های مختلف اعم از حوزه علم، فناوری، هنر و ادب دارند به عنوان فعالیت های نخبگانی یاد کرده است. به تشخیص بنیاد ملی نخبگان هر فرد و یا گروهی که دارای توانمندی های بالقوه و یا بالفعل انجام فعالیت های نخبگانی است باید شامل اجتماع نخبگانی و گروه های نخبه صاحب استعدادهای برتر شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم در آینده نه چندان دور شاهد جامعه نخبگانی پویایی باشیم که در چارچوب ارزش های اسلامی- ایرانی و مبتنی بر اقتضائات نظام جمهوری اسلامی، فرصت رشد و شکوفایی حداکثری خود را بر پایه تنوع استعدادها و توانمندی هایش را بدست آورده باشد.