آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۳۷۶۱
باشگاه دانشجویان/

پیام انقلابی جلوس عمار انقلاب بر مسند ریاست خبرگان رهبری

انتخاب آیت الله جنتی، عمار انقلاب با رای بی سابقه خبرگان رهبری بر مسند ریاست مجلس خبرگان پیامی صریح بر انقلابی بودن مجلس خبرگان و خط بطلانی بر امیدواران ناامید به لیست‌های انگلیسی بود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛*بعد از انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی که چهره های سرشناسی از تهران رای نیاوردند، هم صدایی عده ای را با جریان برانداز خارج نشین شاهد بودیم. همان هایی که در پی رای نیاوردن بزرگانی چون حضرات آیات مصباح و یزدی بیانیه ها دادند و مصاحبه ها کردند، به دنبال ریاست عالیجناب_سرخ_پوش در مجلس خبرگان بودند و با صدایی رسا بانگ پیروزی سر دادند.

 

جریان برانداز انقلاب نیز که شادی این پیروزی سطحی مثل همیشه چشمانشان را کور و گوش هایشان را کر کرده بود با امیدواری کامل به امید پیروزی، عناصر امیدوار لیست امید بودند.

 

به گونه ای که برای برتریشان در گام نهایی انتخابات بدنبال استحاله قوانینی بودند که قرار بود منصفانه برای همگان اجرا شود. از سخنرانی های انتخاباتی در تریبون های دولتی دانشگاه ها گرفته تا تطهیر نامزدی که علت رد صلاحیتش برای همگان ثابت شده است.

 

نگرش امیدوارانه لیست امید نشئت گرفته از ایدئولوژی آن هاست. تفکری که ایران را تهران و تهران را بالا شهر تهران می داند؛ این بار نیز دچار اشتباه محاسباتی شد.

 

همان هایی که چشمشان را به شکست هایی که در سراسر ایران داشتند بسته بودند، به دنبال تزریق دارویی جهت تسکین شکست هایشان بودند.

 

آن هایی که به دنبال القای تفکر تهرانیزه کردن کشور هستند همان هایی هستند که دنیا را فقط آمریکا می دانند آنان کشورهای مستضعف جهان را رعیت و استکبار جهانی را کدخدا می بینند.

 

کسانی که ادعای انقلابی بودن، دارند و خود را نامزد ریاست مجلسی می بینند که قرار است قانون گذاری کند، دیده می شود برای رای آوری و پیروزی در انتخابات قوانینی را که خود بر همین مبنا رای آوردند را زیر پا می گذارند. آیا رای آوری و پیروزی به هر قیمتی می تواند نشانه انقلابی بودن و انقلابی عمل کردن باشد؟ این روحیه انقلابی می باشد که مشخص می کند چه کسی در پازل نفوذ دشمن در چه جایگاهی حضور دارد. قطعا این عملکرد افراد است که مشخص می کند که چه مقدار آمادگی برای حضور در عرصه جهاد_کبیر وجود دارد.

 

در پی انتخابات برای ریاست مجلس خبرگان مشخص شد که مردم ایران، بنی هاشم اند و یا مردم کوفه ؟؟ انتخاب شایسته عمار_انقلاب برای تصدی ریاست مجلس خبرگان شاید نمکی بر زخم کهنه سی و هفت ساله استکبار جهانی ریخت.

 

انتخابات ریاست خبرگان ثابت کرد برای مردم ایران مهم این نیست که انگلیس لیست بدهد یا ندهد، مهم این است بزرگانی رای بیاورند که امید، امیدواران به فروپاشی نظام را ناامید کند.

 

حال با توجه به رای آوری آیت الله جنتی در انتخابات ریاست خبرگان باید دید سایر مسئولین نیز به تبعیت از نمایندگان خبرگان به حضور در عرصه جهاد کبیر لبیک می گویند و یا همچنان پیشرفت را در گرو رابطه با غرب می بینند.

 

مهدي طرفي- فعال دانشجویی خوزستان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
حالا جنتی نه رفسنجانی نه یکی دیگه قدمی برای مردم برداشتند به تعداد انگشتان دست و پا مجلس داریم آفتاب ولگن هفت دست شام ونهارهیچی مردم تو وضعیت خوبی زندگی نمیکنند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار