کد خبر:۵۱۷۲۹۳
پورضیایی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

به دولت تبریک می‌گوییم که توانست یک بنگاه اقتصادی قدیمی را نابود کند!

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران گفت:  باید به دولت تبریک بگوییم که توانستند یک بنگاه اقتصادی قدیمی ۸۰ ساله را در همین زمان اندک سه ساله نابود کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

پوریا ابراهیم پورضیایی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تعطیلی کارخانه ارج گفت: متاسفانه خبری با موضوع تعطیلی کارخانه‌‌ ارج با تقریبا هشتاد سال سابقه در فضای مجازی و بین مردم در حال گسترش است.

 

وی تصریح کرد: همانطور که رئیس جمهور مدعی است پس از برجام هر روز شاهد یک گشایش هستیم و این هم یکی دیگر از گشایش های برجام بود! دولتی ها زمانی که متوجه این موضوع شدند، آن را تکذیب کرده و گفتند این کارخانه سهامش را می‌فروشند، و این در صورتی است که با مشاهده‌ میدانی در چند وقت اخیر، هشتاد نفر به عنوان نگهبان و مسئول حراست فقط در کارخانه مشغول به کار هستند.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با بیان اینکه این روزها شاهد بین رفتن کارخانه‌‌های قدیمی و ایرانی هستیم، اظهارداشت: این اتفاق‌‌ها نتیجه‌‌ عدم پشتیبانی دولت از تولید کننده داخلی و کالای داخلی بوده و سخن از اقتصاد مقاومتی صرفا بر روی کلام کار ساده ای است.

 

وی ادامه داد: جای این که پول‌‌های بازگشته را صرف در صنعت داخلی کنند تا بعد از این شاهد نابودی کارخانه های بیشتری نباشیم، با سیاست التماسی به دست و پای تولید کننده های خارجی افتاده و با منت و غرور، مذاکره می‌کنند؛ شرکت های سازنده هواپیما که در شرف تعطیلی کامل بودند با تزریق پول دولت یازدهم،  چرخشان دوباره به راه افتاد و زیر همیین چرخ، تولید کننده داخلی قربانی شد.

 

پورضیایی با بیان اینکه  تعطیلی کارخانه ها نتیجه عدم تکیه به نیرو و توان داخلی و عدم اعتماد به داخل است، تاکید کرد: جالب است در ماه های اخیر واردات از کشور های غربی چندین برابر شده است. باید به دولت تبریک بگوییم که توانستند یک بنگاه اقتصادی قدیمی ۸۰ ساله را در همین زمان اندک سه ساله نابود کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار