آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۷۷۸۴

وام ۴۰ میلیونی خودرو با سود صفر درصد+جزئیات

با کم شدن دخالت نهادهایی همچون پلیس، سازمان حمایت، تعزیرات و شورای رقابت در صنعت خودرو، خودروسازان در شرایط رکود بازار نه تنها افزایش قیمت‌ها نداشته‌اند، بلکه تسهیلاتی را برای خرید خودرو توسط مشتریان فراهم کرده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با آغاز ماه مبارک رمضان و عمیق‌تر شدن رکود در بازار خودرو، برخی خودروسازان به پرداخت تسهیلات با نرخ سود صفر درصد برای خرید خودرو اقدام کرده‌اند که این موضوع نشان می‌دهد تعیین قیمت خودرو از سوی بازار و اتکای آن به نظام عرضه و تقاضا نفع عمومی مردم را در پی داشته است.

 

با کم شدن دخالت نهادهایی همچون پلیس، سازمان حمایت، تعزیرات و شورای رقابت در صنعت خودرو کشور، خودروسازان در شرایط رکودی بازار نه تنها تن به افزایش قیمت‌ها نداده‌اند، بلکه با در نظر گرفتن تسهیلاتی، شرایط خرید خودرو را برای مشتریان فراهم کرده‌اند.

 

نمونه آن بخش‌نامه اخیر شرکت سایپاست که برای فروش محصولات خود وام های 10 تا 40 میلیون تومانی با سود صفر تا 21 درصد را در نظر گرفته و اقساط آن را 12 تا 18 ماهه تنظیم کرده است.

 

بر اساس این گزارش دومین خودروساز بزرگ کشور، خودرو تیبا اس ایکس و ای ایکس2 را به ترتیب با وام 12 میلیون تومانی و نرخ سود 21 درصدی و وام 9 تا 16 میلیون تومانی با نرخ سود صفر تا 19 درصد، 15 تا 30 روزه به مشتریان واگذار می‌کند.

 

این گزارش حاکی از آن است که سایپا خودرو «سراتو» را با وام 30 تا 40 میلیون تومانی در اقساط 18 تا 24 ماهه به فروش رسانده و در ازای آن بسته به انتخاب مشتری نرخ سود صفر تا 10 درصد را دریافت می‌کند.

 

کارشناسان معتقدند که این گونه روش فروش از سوی خودروسازان سبب خواهد شد تا فشار آنها برای دریافت تسهیلات کم شود و آنها با بازارسازی‌های گوناگون، به رفع مشکلات مالی بنگاه شان اقدام کنند. همه‌گیر شدن چنین روش‌هایی در بنگاه‌های بزرگ سبب خواهد شد تا بانک‌ها به تامین مالی بنگاه‌های متوسط و کوچک بپردازند.

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار