نمایان کردن تصاویر عوامل فتنه در دانشگاه‌ها دهن‌کجی به آرمان‌های انقلاب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۸۷۵
نادم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

نمایان کردن تصاویر عوامل فتنه در دانشگاه‌ها دهن‌کجی به آرمان‌های انقلاب است

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان با اشاره به تلاش عده‌ای برای تطهیر فتنه‌گران در دانشگاه‌ها گفت: نمایان کردن تصاویر عوامل فتنه در دانشگاه‌ها توهین به نظام جمهوری اسلامی و دهن‌کجی به آرمان‌های انقلاب است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مجید نادم، مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تلاش عده‌ای برای تطهیر فتنه‌گران در دانشگاه‌ها بیان داشت: نمایان کردن تصاویر عوامل فتنه در دانشگاه ها توهین به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی با ابراز تاسف از همراهی و حمایت برخی مسئولان دانشگاهی از سخرانی جریان فتنه در برخی دانشگاه ها افزود: هنوز آثار فتنه در کشور دیده می شود، چه طور به خود اجازه می دهید که تصاویر کسانی را که به این نظام پشت کردند و بازیگران مورد اعتماد آمریکا و اسرائیل بودند را در دانشگاه ها نصب کنید؟!


این فعال دانشجویی تصریح کرد: ما احساس شرم می کنیم که بگوییم این اشخاص روزی از مسئولان همین کشور بودند؛ فتنه 78 و 88 را فراموش کرده اید?! مسئولان دانشگاه ها یا به خواب رفته اند یا خود را به خواب زده اند...


نادم ادامه داد: به برکت وجود این نظام عده ای در دانشگاه ها هم اکنون در حال انجام فعالیت هستند؛ اما متاسفانه حال نمک می خورند و نمکدون می شکنند!

 

وی با اشاره به اجازه برخی  مسئولان در نصب تصاویر عوامل فتنه در دانشگاه های کشور گرفته تا حضور خود این عوامل در دانشگاه ها گفت: سکوت دولت تدبیر و امید هم در این خصوص قابل توجه است؛ چرا که از اساتید ارزشی و انقلابی در دانشگاه ها جلوگیری می کنند؛ اما خودشان از افرادی که در فتنه 88 دست داشته اند و موجب ریخته شدن خون ده ها بی گناه شدند، استقبال می کنند!


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان تصریح کرد: بدون شک این اتفاقات در دانشگاه ها و محیط کشور نوعی دهن کجی به آرمان های انقلاب و ارزش های مورد تاکید امام و رهبری و بی احترامی به باورهای یک ملت است.


نادم با تاکید بر اینکه نباید بگذاریم عاملین فتنه راحت در کشور هر کاری که می خواهند، انجام دهند و فضا را برای اهداف شوم خود آماده کنند، بیان داشت: آن ها خود را در این چند سال ثابت کرده اند؛ اما خود را مردمی جلوه می دهند.


وی خاطرنشان کرد: ما اجازه نخواهیم داد تا دانشجویان و تمامی مردم گول فریب شما را بخورند...شما خود خود فریب خورده شیطان بزرگ آمریکا هستید.

پربازدیدترین آخرین اخبار