آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۹۱۷
قنادباشی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آزادسازی فلوجه نشان دادبین داعش و اهل تسنن رابطه‌ای نیست

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: مهمترین ثمره آزادسازی فلوجه حکایت از وحدت شیعه و سنی در عراق دارد و این وحدت نمونه عملی موفقی است که اخراج بیگانگان را که قصد استفاده از دین داشتند را به دنبال داشت.

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص آزادسازی فلوجه و تاثیر آن در معادلات عراق و سوریه گفت: فلوجه نقش مهمی در سرنوشت سیاسی عراق و سوریه دارد این نقش مهم یکی به جایگاه جغرافیای این شهر برمی گردد که نزدیک فرودگاه و پایتخت عراق است و دیگری به تسلط دولت عراق بر این شهر برمی گردد.

 

وی ادامه داد: فلوجه بین بغداد و موصل است و لازمه آزادسازی موصل آزادسازی فلوجه بود.

 

قنادباشی با تاکید براینکه آزادسازی فلوجه تاثیر زیادی بر آزادسازی موصل دارد تصریح کرد: فلوجه سمبلی از مقاومت داعش شناخته شده بود و همواره این گروه تروریستی وانمود می کرد از مرکزیت معنوی در این شهر برخوردار است.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه فتح فلوجه این شهر مهم و راهبردی را از دست داعش خارج کرد ادامه داد: فتح فلوجه مانور داعش بر روی این شهر را خنثی کرد و سواستفاده داعش از اهل تسنن را ازبین برد.

 

وی با بیان اینکه آزادسازی فلوجه نشان می دهد میان اهل سنت و داعش میانه ای وجود ندارد تصریح کرد: آزادسازی فلوجه به کمک مردم و عشایر عراق نشان می دهد داعشی ها جایگاه و پایگاهی در بین مردم این کشور ندارند و بیانگر آن است که مردم عراق هیچ علاقه ای به حضور تروریست ها در این شهر ندارند.

 

قنادباشی آزادسازی فلوجه را بسیار راهبردی دانست و یادآور شد: تسلط بر فلوجه کمک می کند که راه های تدارکی داعش در عراق و سوریه نیز بسته شود.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان خاطر نشان کرد: مهمترین ثمره آزادسازی فلوجه حکایت از وحدت شیعه و سنی در عراق دارد و این وحدت نمونه عملی موفقی است که اخراج بیگانگان را که قصد استفاده از دین داشتند را به دنبال داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار