کد خبر:۵۰۸۳۴۴
قنادباشی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

نقض آتش‌بس در سوریه ثابت کرد آمریکا در هیچ موضعی قابل اعتماد نیست

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: به طور کلی طرفی که آتش را نقض می کند در تعاملات بین المللی به این معنی است که آن طرف قابل اعتماد نیست و این اتفاق مصداقی بر بی اعتباری قول های آمریکایی ها نسبت به مسائل مختلف است.

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص نقض آتش بس در سوریه اظهار داشت: هر آتش بسی که طی ماه های اخیر در سوریه رخ می دهد بارها به بهانه های مختلف نقض شده است حتی به غیر از آتش بس های کلی آتش بس های منطقه ای نیز نقض شده اند .

 

 

وی افزود: طرف مقابل که از یک طرف گروه های تکفیری و تروریستی هستند هیچ گاه و در هیچ تعهدی قابل اعتماد نبودند .

 

 

قناد باشی ادامه داد: به طور کلی این گروه های از آتش بس برای آمادگی محیا شده اند و تجهیز مجدد خود استفاده می کنند لذا همان طور که عربستان مذاکرات صلح را ترک کرد همزمان شروع به از سر گیری عملیات نظامی کردند.

 

 

قناد باشی با اشاره به مذاکرات آمریکا و روسیه در حاشیه آتش بس اظهار داشت: آمریکایی ها و روسی ها در حاشیه آتش بس که در سطوح هیئت وزیران امور خارجه و یا در سطوح پایین تر با یکدیگر مذاکره داشتند که برخی از تحلیل گران و کارشناسان مسائل سیاسی معتقدند آتش بس نتیجه مذاکرات آمریکا و روسیه بوده است و در این روند آمریکایی ها موفق به فریب روس ها شدند.

 

 

وی یادآور شد: به طور کلی طرفی که آتش را نقض می کند در تعاملات بین المللی به این معنی است که آن طرف قابل اعتماد نیست و این اتفاق مصداقی بر بی اعتباری قول های آمریکایی ها نسبت به مسائل مختلف است.

 

 

این کارشناس مسائل سیاسی در خصوص این که آیا توافقی میان روسیه و آمریکا در خصوص آتش بس صورت گرفته است یا خیر گفت: در عرصه تحلیل های سیاسی تمام فرضیات را باید پذیرفت با توجه به ماهیت حکومت روسیه و جایگاهی که این کشور دارد و تضادی که روسیه با غرب بر کریمه اوکراین و سوریه دارد به نظر نمی رسد وارد عرصه سازش با دنیای غرب شده باشد و درصد این تفاهم و توافق بسیار پایین است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار