به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی شاکری در جریان تذکر پیش از دستور دویست و شصت و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به مساله منبر بلند نماز جمعه و نیمه تمام ماندن مصلی، گفت: شهروندان از ما به عنوان اعضای شورای شهر و مسوولان نماز جمعه انتظار دارند به وضعیت این منبر که گوش های زیادی در جهان اسلام منتظر شنیدن تحلیل های مطرح شده در آنجا است تا آن را ملاک عمل قرار دهد، رسیدگی کنیم. چراکه فضای کنونی در شان این منبر نیست.
وی با اشاره به تذکرات اخیر ائمه جماعات تهران درباره جایگاه نمازگزاران جمعه، اظهار کرد: باید به این فریاد مظلومیت که از سوی ائمه جمعه بلند شده پاسخ داده شود. همان گونه که شهردار تهران پیش از این گفته، شهرداری آمادگی دارد با استفاده از ظرفیت های خود در مدت زمان کوتاهی پروژه مصلی را به اتمام برساند؛ کما اینکه تجربه پروژه شهر آفتاب گویای این توانمندی است. از این رو انتظار می رود هم مدیریت شهری و هم متولیان دولتی مصلی برای واگذاری اجرای این پروژه به شهرداری تهران اعلام آمادگی کنند.
وی یادآور شد: چرا ستاد نماز جمعه تدبیری برای در دسترس قرار گرفتن سخنرانی خطبه های نماز جمعه در سایت خود برای مشتاقان نمی اندیشد؟
وی در بخش دیگر سخنانش با انتقاد از بی پاسخ ماندن تذکرات خود درباره تخلفات مجتمع تجاری روشا طی بیش از یک سال گذشته، گفت: در حالی که شهرداری به سوالات روشن درباره این مجتمع پاسخ نداده، روشا اکنون در آستانه بهره برداری قرار دارد.
مجتبی شاکری با اشاره به اینکه بیش از یک سال قبل درباره مجتمع تجاری روشا واقع در خیابان فرمانیه منطقه یک تذکر دادم، اظهار کرد: در آن زمان هنوز ساخت و ساز در این مجتمع کامل نشده بود، اما این تذکر منجر به یک پاسخ کلی شد.
وی ادامه داد: چندی بعد طی تذکری دوباره، به سابقه باغ بودن زمین روشا و نحوه از بین رفتن درختانش اشاره کردم و ضمن مرور سیر ماجرا، سوالات مشخصی را درباره این مجتمع و مجوزهای آن مطرح کردم، اما پاسخ شهرداری این بود که موضوع به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شده است. این پاسخ به این معناست که ادامه عملیات عمرانی بدون پاسخ به سوالات مطرح شده دنبال شد و اکنون هم به سرانجام رسیده و در آستانه بهره برداری قرار دارد.
شاکری با تاکید بر این که چنین روندی که شهرداری در پیش گرفته، غلط است، افزود: پیش از این پیشنهاد کردم ۱۰ عضو شورا که در کمیسیون ماده ۱۰۰ مسوولیت دارند، به یک بیانیه مشترک برسند و اعلام کنند ماجرای این قبیل تخلفات ساختمانی چیست؟ باید مشخص شود مشکل به کدام نهاد اعم از قوه قضاییه، شهرداری، شورای شهر یا نهادهای دولتی باز می گردد. اکنون دوره چهارم شورای شهر است و شوراهای بعد پیش روی ماست. بنابراین رفع اتهام از شورا درباره تخلفات ساختمانی بسیار سازنده است.
وی ضمن اشاره به اینکه صدها دستور قلع و قمع در کمیسیون ماده۱۰۰به توقف کشیده شده و جریمه ختم شده، خاطرنشان کرد: به زودی سوالات خود درباره مجتمع روشا را از طریق رسانه ها منتشر خواهم کرد.
شاکری در بخش دیگر سخنانش با اشاره به پدیده بیوتروریسم که از سوی مدیران حقوق بشر در آمریکا دنبال می شود، تاکید کرد: این هشدار بزرگی است که مدعيان حقوق بشر و لیبرال دموکراسی کسانی که به دنبال عملیاتی کردن برجام های متعدد در کشور ما هستند، پدیده کثیف، سخیف و مشمئزکننده بیوتروریسم را روی شخصیت ها و چهره های برجسته کشور اعمال می کنند.
شاکری با بیان اینکه مصلی امام خمینی (ره) باید همچون آفتابی در جهان اسلام بدرخشد، تاکید کرد: باید این مطلب را با صدای بلند در رسانه ها بیان کنیم تا طرف مقابل نسبت به این کار زشت و خشن بیش از پیش رسوا و نقاب برداری شود.