به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ كامبیز اسماعیلی گفت: کاربران مراقب صفحه های جعلی چهره های معروف هنری و ورزشی باشند چرا كه بسیاری از صفحات چهره های معروف جعلی است و با عضویت کاربران در این صفحه احتمال افتادن در دام مجرمان سایبری بسیار زیاد است.
وی افزود: خانواده ها ضمن نظارت بر فعالیت سایبری کودکان و نوجوانان، حتما به فرزندان خود آموزش های لازم در خصوص این صفحات را بدهند تا فرزندانشان قربانی سودجویان فضای سایبر نشوند.
اسماعیلی تاکید کرد: یکی از مهمترین قابلیت های فضای سایبری جعل هویت است بنابراین کاربران به راحتی به افراد غریبه در فضای سایبری اعتماد نکنند و روابط خود در این فضا را محدود کنند.
وی ادامه داد: اعتماد در فضای مجازی بر اساس اطلاعات موجود در صفحات و سایت ها می تواند برای کاربران پیامدهای ناگواری داشته باشد.
رئیس پلیس فتا كرمان اظهار کرد: متاسفانه قربانی این صفحات جعلی، اغلب کودکان و نوجوانان هستند که به راحتی اعتماد و فکر می کنند که صفحه چهره مورد نظر آنها مربوط به خود وی است، غافل از این که این گونه نیست.
وی به کاربران توصیه کرد: از واریز وجه نقد طی تقاضای این افراد در شبکه های اجتماعی تحت هر عنوانی خودداری کنید و همچنین از ارسال عکس و مطالب شخصی و محرمانه برای این صفحات اجتناب کنند و به هیچ عنوان قرار ملاقات حضوری با این افراد نگذارند.