آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۱۲۷۸

احداث ساختمان‌های ۱۲ طبقه و بیشتر در تهران ممنوع شد

معاون وزیر راه گفت: بر اساس آخرین مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در رابطه با بلندمرتبه سازی، تا تصویب ضوابط بلندمرتبه‌سازی، احداث ساختمان‌های ۱۲ طبقه و بیشتر در شهر تهران ممنوع است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، پیروز حناچی درباره آخرین وضعیت مجوز ساخت برج‌های دوقلو اظهار کرد: موضوع ساخت برج‌های دوقلو در کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری در دستور کار و در دست بررسی است و هنوز نظر کمیته فنی اعلام نشده است. این کمیته هفته‌ای دو جلسه برگزار می‌کند و در حال حاضر یکی از دستورات آن مربوط به برج‌های دوقلو است.

 

وی هم‌چنین گفت: بر اساس آخرین مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در رابطه با بلندمرتبه سازی، تا تصویب ضوابط بلندمرتبه‌سازی، احداث ساختمان‌های 12 طبقه و بیشتر در شهر تهران ممنوع است؛ چرا که از این ظرفیت بیش از حد و نابجا استفاده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار