کد خبر:۵۲۱۹۸۸
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان اروپا:

همراهی کشورهای مدعی حقوق بشر در جنایات رژیم صهیونیستی رسواگر ریاکاری آنهاست

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان اروپا در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر حضور باشکوه‌ در راهپیمایی روز قدس نوشت: همراهی کشورهای مدعی حقوق بشر در جنایات رژیم صهیونیستی رسواگر ریاکاری و اندیشه‌های پلید و ظالمانه این دولت‌هاست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان اروپا به مناسبت روز جهانی قدس،‌ بیانیه‌ای صادر کرد.

 

در قسمتی از این بیانیه آمده است: جمعه آخر ماه مبارک رمضان، جمعه مقاومت و مبارزه با غده سرطانی بشریت امروز، اسراییل غاصب است. در این روز مردم روزه دار ایران که قریب یک ماه در ماه مبارک به خودسازی معنوی پرداخته اند با وحدت و یکپارچگی بی نظیری هماهنگ با دیگر مسلمانان روزه دار جهان، در خط مقدم مبارزه با مستکبران و زورگویان دنیا راهپیمایی می کنند. این روز مقاومت و مبارزه میراث گرانبهای خمینی کبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و امید ملتهای مظلوم است که آمیزه ای از آموزه های مقاومت و ایثار، مبارزه و استکبار ستیزی است.

 

 این بیانیه می‌افزاید: از سال ۱۹۴۸ که یهودیان مهاجر به فلسطین به مسلمانان یورش بردند و املاک و اموال آنان را تصاحب کردند و صدها هزار نفر را آواره کردند تا تشکیل دولت غاصب صهیونیستی و تا امروز، جنگها و تجاوزات ظالمانه ای را شاهد بوده ایم که هر کدام برگ سیاهی بر تاریخ استکبار جهانی و صهیونیسم غاصب است و منجر به کشتار یا آوارگی میلیون ها تن از کودک و زن و مرد شده است. همراهی کشورهای مدعی حقوق بشر در این جنایات، رسواگر ریاکاری و اندیشه های پلید و ظالمانه این دولت هاست.

 

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که اسراییل برای نفوذ به منطقه خاورمیانه از همه ابزار جنگی، تهدید، تطمیع و نفوذ فرهنگی دریغ نکرده است به نحوی که پس از گذشت سالها امروز شاهدیم که برخی کشورهای به ظاهر اسلامی پیرو و پشتیبان صهیونیستها بوده و با یاری رسان آنان در بجا اوردن نیات شوم شان، به مصداق بارز ابی لهب ها و حماله الحطب ها هستند.

 

این بیانیه در ادامه تصریح کرده است: ایران اسلامی پرچمدار مبارزه با ظلم و ستم صهیونیستها و چشم امید مقاومت اسلامی در جهان است. حضور هر چه باشکوه تر ملت قهرمان و مقاوم ایران سرشار غریوهای استکبار تیزی در روز جهانی قدس و اعلام حمایت مجدد از مظلومین و ستمدیدگان عالم و انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آنها در منطقه است.

 

در خاتمه بیانیه آمده است: ما اعضا اتحادیه انجمنهای اسلامی در اروپا، ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس ،مردم شریف ایران خصوصا جامعه دانشگاهی ایران را به حضور حداکثری در روز جهانی قدس دعوت می کنیم و در کنار آحاد ملت ایران با آرمانهای راستین شهدا و امام شهدا در مبارزه با استکبار بیعت مجدد می کنیم و از مردم مظلوم فلسطین تا آزادی کامل از دست غاصبین حمایت می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار