کد خبر:۵۲۲۹۵۲

خبرنگار چینی در بارگاه منور رضوی به دین اسلام مشرف شد

یک خبرنگار چینی بر اساس علاقه قبلى خود و در پی سفر به مشهد مقدس تحت‎تاثیر معنویت و جذبه نور امام رضا (ع) قرار گرفت و به دین مبین اسلام مشرف شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در مراسمی که به همت مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی برگزار شد، ونگ یون ( Wang) با گفتن شهادتین، اسلام را به عنوان دین اصلی خود پذیرفت و پس از اسلام آوردن نام علی را برای خود انتخاب کرد.

 

علی، قرآن را منبع مناسبی برای یافتن پاسخ پرسشهای خویش ذکر کرد و گفت: ماه‎ها پیرامون ادیان مختلف به ویژه اسلام و تشیع مطالعه کرده‎ام، اما هیچ دینی را کامل‎تر و جامع‎تر از این دین نیافتم و نتوانستم خلأ معنوی که در من وجود داشت را جبران کنم.

 

این تازه مسلمان چینی بیان کرد: بر همین اساس، اسلام را دینى با ویژگیها و مشخصات منحصر به فردى یافتم که برابرى، برادرى، مساوات، عدالت و حق و حقیقت از جمله مشخصه‌هاى اصلى آن است.

 

او عنایت خداوند و حضرت رضا (ع) را در پیدایش این اعتقاد بسیار موثر دانست و ادامه داد: من معتقدم که اسلام، دینی با ارزش، غنی و الهی است و بر ما واجب است تا از آن درس بگیریم و اسرار پنهان آن را کشف کنیم. خوشحال هستم که با این انتخاب راه صحیح را انتخاب کردم و هیچگاه از این انتخاب نیز پشیمان نخواهم شد.

 

علی گفت: همواره شهرهاى مذهبى داراى ویژگیهاى منحصر به فردی هستند، به ویژه در حرم مطهر امام رضا (ع) که انسان از تمام مادیات رها شده و دنیا را به فراموشی می‎سپارد و شور و شوق عجیبى در انسان حاکم می‌‎شود.

 

وی در ادامه، ایران را نمونه واقعی یک جامعه اسلامی ذکر کرد و افزود: متأسفانه فضای رسانه‌‎ای حاکم در جهان، اخبار خوبی را پیرامون این کشور منتشر نمی‎کند و آنچه معرفی می‎شود با آنچه وجود دارد، بسیار متفاوت است.

 

مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی در این مراسم، هدایای فرهنگی‎ای شامل: کتابهای آشنایی با دین اسلام، اصول اعتقادات و سجاده و جانماز به این تازه مسلمان شده اهدا کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار