آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۲۹۶۰

پایان مهلت ارسال اثر به جشنواره جهانی فیلم «پارسی»

نخستین ساعات روز سه‌شنبه ۱۵ تیرماه، مهلت ارسال اثر برای حضور در جشنواره جهانی فیلم پارسی استرالیا به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فردا سه‌شنبه ۱۵ تیرماه مهلت ارسال اثر برای حضور در پنجمین جشنواره جهانی فیلم پارسی که در چهار شهر استرالیا برگزار می‌شود، به پایان می‌رسد. تا امروز ۲۰۰ فیلم کوتاه و بلند برای رقابت در این دوره به دبیرخانه جشنواره رسیده است. فهرست فیلم‌های انتخاب شده برای حضور در جشنواره ۴ شهریورماه اعلام خواهد شد.

 

امسال برای نخستین بار جشنواره علاوه بر سیدنی همزمان در شهرهای ملبورن، آدلاید و کانبرا برگزار می‌شود. پوستر این دوره از جشنواره با الهام از اثر نقاشی هنرمند معاصر ناصر پلنگی، طراحی شده است.

 

پنجمین جشنواره جهانی‌ فیلم پارسی به دبیری امین پلنگی از اول تا ۱۲ مهرماه امسال در سینما پالاس سیدنی، ملبورن، آدلاید و کانبرا برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار